u povu se vidi kako me ubija u rolu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta ti kacisu povu se vidi kako me ubija u rolu
pa sto pitas kad vidis comebackarosta ti kacis![]()
Za razliku od njega nemoram da evade-am da bi igraosta ti kacis![]()
Pa ni nemoras da se hilas na bind poput njega...Za razliku od njega nemoram da evade-am da bi igrao![]()
uuuuuuuuuuuuu za razliku od tebe proso sam 2 pc checka dok ti nisi ni pc checkan jer ruke nemas...Pa ni nemoras da se hilas na bind poput njega...
cudo 77k id ima forumu povu se vidi kako me ubija u rolu
sto je to cudno?cudo 77k id ima forum![]()
gg bug abuse cist
Ruke nemam a brate plakao si mi u bolnici kad sam te shotgunom odvalio u glavuuuuuuuuuuuuuu za razliku od tebe proso sam 2 pc checka dok ti nisi ni pc checkan jer ruke nemas...
nije kao da je pre 15 min da si plako u cc nekome da ima neki cit da te ubio,smiri se ti malo.Ruke nemam a brate plakao si mi u bolnici kad sam te shotgunom odvalio u glavu
dobro ti reko ovaj maroksasya, ti mene ne mozes da hitas kamoli ubijes, mozda ti se sa shotgunom posreciloRuke nemam a brate plakao si mi u bolnici kad sam te shotgunom odvalio u glavu
Karlo mali smiri se da ti ne bih jebo sestru onu tvoju glavatudobro ti reko ovaj maroksasya, ti mene ne mozes da hitas kamoli ubijes, mozda ti se sa shotgunom posrecilo
bolje bag abuse nego ban evadegg bug abuse cist
Nmj ti da pricas plssta ti kacis![]()