Ime: marin panther
Starost: 20
Rasa: polu crnac
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: los santos
Otac: Mare panther
Majka: Nataša panther
Pol: Muški
Težina: 89 kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: crna
Boja kose: Crna
Tetovaže: cijela desna ruka, cijela lijeva ruka, obe dvije noge i gornji dio djela i na vratu
Prednosti: snazan,marljiv,precizan
Slabost: nestrpljiv
Još kao klinac volio sam tehnologiju – rastavljao sam stare mobitele, pokušavao popraviti pokvarene uređaje i sanjao o svom vlastitom "nečemu" – nisam znao točno čemu, ali znao sam da mora biti moje. Kasnije, kroz srednju školu, zaljubio sam se u dizajn, digitalni svijet i ideju da se kreativnost može spojiti s tehnologijom.
Nakon škole, upisao sam fakultet – nije išlo glatko. Imao sam uspone i padove, razmišljao da odustanem više puta, ali nešto me uvijek tjeralo dalje. Danas radim freelance poslove iz dizajna i digitalnog marketinga. Ponekad zarađujem dobro, ponekad jedva sastavim kraj s krajem, ali ono što imam – slobodu, učenje i rast – meni vrijedi više od ičega.
Imam velike snove. Želim pokrenuti nešto svoje, nešto što ostavlja trag. Ne moram postati poznat – samo želim živjeti život po svojim pravilima. I ne bojim se više padova – jer sam naučio da se svaki pad može pretvoriti u odraz.
ISHODI:
1. Marin može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2. Marin može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.
3. marin moze pretrazivati ljude s bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci
4. Marin moze pricati na radio sam sacmaricom u ruci
5. Marin može voziti auto off road 60 kmh
6. Marin moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama
Starost: 20
Rasa: polu crnac
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: los santos
Otac: Mare panther
Majka: Nataša panther
Pol: Muški
Težina: 89 kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: crna
Boja kose: Crna
Tetovaže: cijela desna ruka, cijela lijeva ruka, obe dvije noge i gornji dio djela i na vratu
Prednosti: snazan,marljiv,precizan
Slabost: nestrpljiv
Životna priča (200+ reči):
Zovem se Marin Panther. Imam 24 godine i dolazim iz malog mjesta blizu mora, gdje se ljeti sve vrti oko turizma, a zimi oko snova. Odrastao sam u prosječnoj obitelji, u kojoj se uvijek radilo puno, a govorilo malo. Naučio sam da život neće dati ništa bez truda, ali i da čovjek mora znati kad stati i sačuvati sebe.Još kao klinac volio sam tehnologiju – rastavljao sam stare mobitele, pokušavao popraviti pokvarene uređaje i sanjao o svom vlastitom "nečemu" – nisam znao točno čemu, ali znao sam da mora biti moje. Kasnije, kroz srednju školu, zaljubio sam se u dizajn, digitalni svijet i ideju da se kreativnost može spojiti s tehnologijom.
Nakon škole, upisao sam fakultet – nije išlo glatko. Imao sam uspone i padove, razmišljao da odustanem više puta, ali nešto me uvijek tjeralo dalje. Danas radim freelance poslove iz dizajna i digitalnog marketinga. Ponekad zarađujem dobro, ponekad jedva sastavim kraj s krajem, ali ono što imam – slobodu, učenje i rast – meni vrijedi više od ičega.
Imam velike snove. Želim pokrenuti nešto svoje, nešto što ostavlja trag. Ne moram postati poznat – samo želim živjeti život po svojim pravilima. I ne bojim se više padova – jer sam naučio da se svaki pad može pretvoriti u odraz.
ISHODI:
1. Marin može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2. Marin može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.
3. marin moze pretrazivati ljude s bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci
4. Marin moze pricati na radio sam sacmaricom u ruci
5. Marin može voziti auto off road 60 kmh
6. Marin moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama