Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Marin Panther

Player
Player
Ime: marin panther
Starost: 20
Rasa: polu crnac
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: los santos
Otac: Mare panther
Majka: Nataša panther
Pol: Muški
Težina: 89 kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: crna
Boja kose: Crna
Tetovaže: cijela desna ruka, cijela lijeva ruka, obe dvije noge i gornji dio djela i na vratu
Prednosti: snazan,marljiv,precizan
Slabost: nestrpljiv

Životna priča (200+ reči):

Zovem se Marin Panther. Imam 24 godine i dolazim iz malog mjesta blizu mora, gdje se ljeti sve vrti oko turizma, a zimi oko snova. Odrastao sam u prosječnoj obitelji, u kojoj se uvijek radilo puno, a govorilo malo. Naučio sam da život neće dati ništa bez truda, ali i da čovjek mora znati kad stati i sačuvati sebe.

Još kao klinac volio sam tehnologiju – rastavljao sam stare mobitele, pokušavao popraviti pokvarene uređaje i sanjao o svom vlastitom "nečemu" – nisam znao točno čemu, ali znao sam da mora biti moje. Kasnije, kroz srednju školu, zaljubio sam se u dizajn, digitalni svijet i ideju da se kreativnost može spojiti s tehnologijom.

Nakon škole, upisao sam fakultet – nije išlo glatko. Imao sam uspone i padove, razmišljao da odustanem više puta, ali nešto me uvijek tjeralo dalje. Danas radim freelance poslove iz dizajna i digitalnog marketinga. Ponekad zarađujem dobro, ponekad jedva sastavim kraj s krajem, ali ono što imam – slobodu, učenje i rast – meni vrijedi više od ičega.

Imam velike snove. Želim pokrenuti nešto svoje, nešto što ostavlja trag. Ne moram postati poznat – samo želim živjeti život po svojim pravilima. I ne bojim se više padova – jer sam naučio da se svaki pad može pretvoriti u odraz.

ISHODI:
1. Marin može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2. Marin može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.

3. marin moze pretrazivati ljude s bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci
4. Marin moze pricati na radio sam sacmaricom u ruci
5. Marin može voziti auto off road 60 kmh
6. Marin moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Biografija NE vazi ni u drzavnoj ni u kriminalnoj organizaciji!

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom