Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za The Ballas Gang I Ognjen Verstappen

Ognjen Verstappen

😴
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: Od 6 do 12H
5. Vaš Diskord: ognjenverstappen
6. Vaše Ingame ime: Ognjen Verstappen
7. Vaš ID: 5691

Dodatne Informacije
1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Vec duzi vremenski period sam na ovom projektu i imam dosta iskustva oko crime organizacija puno puta sam bio zamenik i odrzavao mir i red u organizacijama i sad bi hteo da probam da postanem lider ove organizacije.

2.2 Izabrao sam The Ballas gang zato sto mislim da imaju najbolju poziciju u getu i dosta materijala za uspeh kao i odlican HQ u kome je odlican pristup getu.Mojim ljudima iz Organizacije nikada ne bi bilo dosadno zato sto se tu uvek nadju ljudi za pucanje i ponekad za robanje.

2.3 Imam dosta spremnih i sposobnih ljudi koji bi bili slozni na svakoj akciji i doprineli dosta mojoj organizaciji.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 ljudi koji bi bili aktivni unutar organizacije bili bi nagradjivani novcano ili rank-upom a ljudi koji se ne budu posvecivali organizaciji ili radili nesto drugo bili bi sankcionisani rank-downom ili kickom.

3.2 Moja organizacija bi bila dobra sa svakom bandom posebno sa families zato sto su nam prve komsije, radili bi konstantno akcije sa bandama i sami da bi povecali dominantnost crime organizacija.

3.3 Kao lider Ballas Ganga ne bi bio toksican i ne bi dozvoljavao da se prave konflikti medju clanovima, ako se takav slucaj zadesi ljudi bi bili kaznjavani maksimalno strogo zato sto to ne dopustam u svojoj organizaciji.

Rankovi: 13. The First Golub
12. The Second Golub
11. El Capo
10. Geto Team Leader
-------------HC------------
9. Golub
8. Kiblasti Warrior
7. Geto Team Senior
6. Geto Team
5. Geto Team Junior
4. Street Soldier
3. Bandit