Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
45023
Players nickname
Velja Neskuik
Suspect ID
74485
Date of violation
Aug 9, 2025
Time of violation
14:59
Proofs
https://streamable.com/6z5dhx

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Zahtevam da ID 74485 dostavi svoj snimak na kojem se vidi pad od pocetka pa do kraja pada sa rata za resurse 09.08 u 14:59.
Rok: 6h​

Sefir

Participant
Leader of unofficial org
Nisam napravio nikakvu grešku, nisam to uradio namerno. Samo sam jeo i hodao, pa sam pao dole. Ne može se to smatrati zloupotrebom buga, jer značenje bug abuse-a nema veze s tim. Nisam iskoristio nikakvu grešku da bih stekao prednost, samo sam pao dole.

veljko310

Player
Player
Nisam napravio nikakvu grešku, nisam to uradio namerno. Samo sam jeo i hodao, pa sam pao dole. Ne može se to smatrati zloupotrebom buga, jer značenje bug abuse-a nema veze s tim. Nisam iskoristio nikakvu grešku da bih stekao prednost, samo sam pao dole.
Tiću 🤫

MilomirMaric

Player
Player
Clean bug abuse.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

Id 74485 dobit ce kzanu za BA ( Pojeli ste meso te kad ste pali dole niste izgubili demage jer ste cancel-ovali animaciju padanja ).​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom