Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Armando Morte

Player
Player
Ime: Bane Pluxury
Starost: 28
Rasa: Beli
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Pol: Muški
Težina: 78 kg
Visina: 182 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Tetovaže: Manji simbol na desnom zglobu, stara rana na obrvi, bez vidljivih tetovaža na telu
Prednost: Dobro pamćenje, odličan vozač, snalažljiv
Slabost: Tvrdoglav, ponekad previše impulsivan

Životna priča: 300+ reči
Odrastao sam u severnim delovima Los Santosa, u naselju gde se luksuzne vile nalaze tik do zgrada punih problema. Moj otac je bio automehaničar, a majka radila kao konobarica. Od malih nogu sam se motao po garaži i učio kako stvari funkcionišu. U početku sam sanjao da otvorim sopstvenu radionicu, ali život u gradu brzo te nauči da snovi koštaju, a novac se retko zarađuje pošteno.

Sa 17 godina sam počeo da vozim dostave i sitne kurirske poslove. Brzo sam se proslavio među lokalnim ekipama zbog svoje veštine vožnje i sposobnosti da pronađem najbržu rutu bez obzira na gužvu. To mi je donelo i poslove koji nisu baš bili u skladu sa zakonom. Naučio sam kako da izbegnem policiju, kako da pregovaram i kako da se snađem kad stvari krenu po zlu.

Nisam tip koji nosi mnogo tetovaža, ali ožiljci govore svoju priču — stara rana iz tuče u baru, tragovi sa ulice i sitne povrede od brze vožnje. Ljudi me često potcenjuju zbog mog mirnog izgleda, ali upravo to mi daje prednost.

Danas radim kombinaciju legalnih i “manje legalnih” poslova. Nekad vozim luksuzne automobile za bogate klijente, nekad prevozim robu za one koji ne žele pitanja. Moj cilj je da skupim dovoljno novca da kupim sopstvenu radionicu i da konačno radim po svom. Ali dok taj dan ne dođe, Los Santos ostaje moje igralište, a ja ću igrati po pravilima koje sam sam napisao.

ISHODI:
1.Bane može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2.Bane može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.
3.Bane može pretrazivati ljude s bilo kje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
4. Bane može voziti auto off road 60 kmh
5. Bane moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.
6.Bane moze da prica na radio sa pistoljem u ruci.

Last edited:

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Biografija NE vazi ni u drzavnoj ni u kriminalnoj organizaciji!

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom