Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
24824
Players nickname
MyRutine Filipovic
Suspect ID
0000
Date of violation
May 26, 2022
Time of violation
20:14
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kAnRMWcIOD4

Duki Suzzuki

Player
Player
Malo pre su me iz cista mira ubili ljudi ispred familijarne kuce bez toga da pokrenu napad na kucu. (RDM)
Ovo su me drugi put inace ubili za 5min, pre toga me je oziveo bolnicar ali video je kraci jer sam tek krenuo da snimam kad su krenuli da pucaju.
POV

Hejz Gotti

Sitting Bull
Player
ovo ti bukvalno nista ne dokazuje
Ocigledno je da ne znas pravila i da ne znas sta znaci RDM. Nista ne dokazuje? Napadamo kucu i imamo uspesan napad,nakon toga oni dolaze i umesto da pocnu napad ili barem pljacku oni se kriju oko kuce i ubijaju nas vise puta.

Karlo Stosic

Player
Player
Ocigledno je da ne znas pravila i da ne znas sta znaci RDM. Nista ne dokazuje? Napadamo kucu i imamo uspesan napad,nakon toga oni dolaze i umesto da pocnu napad ili barem pljacku oni se kriju oko kuce i ubijaju nas vise puta.
i bez brige znam pravila

Karlo Stosic

Player
Player
e sori tebra nisam video da imas video HAHAHAHA ja mislio samo sliku da imas sori brate nisam video

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (12131) dobit će kaznu za Generalno pravilo 6.15
    Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom