Ime i prezime (IRL): Luka Dodig
Godine: 15
Vremenska zona: GMT +2
Vreme kada sam najčešće online: 17:00 – 03:30
Dnevna aktivnost: 8–12 sati
Discord korisničko ime: kosmar369
In-Game ime: Joza Schlagenhaft
In-Game ID: 78134
Pozicija: Kurator za Crime
Dodatne informacije
Zašto želim postati administrator?
Često primjećujem da obrada tiketa zna potrajati duže nego što bi trebala, a mislim da svojim angažmanom mogu pomoći da taj proces bude brži i efikasniji. Smatram se odgovornom i ozbiljnom osobom koja zna preuzeti inicijativu kada je potrebno. Spreman sam prihvatiti svaku konstruktivnu kritiku i iz grešaka učiti kako bih bio što bolji u obavljanju dužnosti.
Koje su moje jake strane?
Brzo se prilagođavam novim situacijama, lako pamtim pravila i trudim se biti pravedan u svakoj odluci. Poštujem hijerarhiju i autoritet, te sam uvijek spreman pružiti pomoć onima kojima je potrebna.
Slabosti koje posedujem:
Ponekad mi zna biti izazovno ignorisati provokacije, pogotovo kada je kršenje RP pravila očigledno, poput ekstremne PG vožnje. Ipak, radim na tome da zadržim hladnu glavu i riješim svaku situaciju na propisan način.
Da li sam spreman da napustim RP i pređem u administraciju?
Da, spreman sam ostaviti RP po strani i posvetiti se isključivo administrativnom radu.
Da li posedujem biznis u igri?
Ne
Da li postoji nešto što bi mi IRL ometalo aktivnost?
Ne, trenutno ništa ne bi ometalo moju aktivnost.
Godine: 15
Vremenska zona: GMT +2
Vreme kada sam najčešće online: 17:00 – 03:30
Dnevna aktivnost: 8–12 sati
Discord korisničko ime: kosmar369
In-Game ime: Joza Schlagenhaft
In-Game ID: 78134
Pozicija: Kurator za Crime
Dodatne informacije
Zašto želim postati administrator?
Često primjećujem da obrada tiketa zna potrajati duže nego što bi trebala, a mislim da svojim angažmanom mogu pomoći da taj proces bude brži i efikasniji. Smatram se odgovornom i ozbiljnom osobom koja zna preuzeti inicijativu kada je potrebno. Spreman sam prihvatiti svaku konstruktivnu kritiku i iz grešaka učiti kako bih bio što bolji u obavljanju dužnosti.
Koje su moje jake strane?
Brzo se prilagođavam novim situacijama, lako pamtim pravila i trudim se biti pravedan u svakoj odluci. Poštujem hijerarhiju i autoritet, te sam uvijek spreman pružiti pomoć onima kojima je potrebna.
Slabosti koje posedujem:
Ponekad mi zna biti izazovno ignorisati provokacije, pogotovo kada je kršenje RP pravila očigledno, poput ekstremne PG vožnje. Ipak, radim na tome da zadržim hladnu glavu i riješim svaku situaciju na propisan način.
Da li sam spreman da napustim RP i pređem u administraciju?
Da, spreman sam ostaviti RP po strani i posvetiti se isključivo administrativnom radu.
Da li posedujem biznis u igri?
Ne
Da li postoji nešto što bi mi IRL ometalo aktivnost?
Ne, trenutno ništa ne bi ometalo moju aktivnost.