Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
76196
Players nickname
Boki_Rankez
Suspect ID
68480
Date of violation
Aug 9, 2025
Time of violation
18:55
Proofs
https://youtube.com/shorts/JNXKJ5yXrUg?si=2-5kDLx1_YeXvRsc

Uros Eldorado

Player
Player
1.Ovo nije moj glas
2.Niko nije pricao IG
3.Nevidi se datum i ekran ceo
4.Imam pov gde radis BLACKMAILING
5.Ovo je cisto namestanje bana
6.Neispravan format zalbe
7.Nemas IC dokaza

bibi

Player
Player
Kao prvo radili ste preko dosa kao drugo ovo stvarno nije njegov glas jer ki lik pomago za masinu ukutro i znam kao kao trece odlican ti pov kao cetvrto glup si kuis

Uros Eldorado

Player
Player
Mogu da potvrdim da je ovo glas od coveka koji uzima stvari zato sto ga znam vec od pre, i administiracija moze da proveri cija je kuca u koju je on uso i tako potvrdi da je to ista osoba.
Kako mozes da potvrdis kada niko nije pricao IN GAME ovo nije moj glas sto se moze primetiti ja da zelim da prekinem da igraam na ovom predivnom projektu nebih sigurno danas potrosio 16 mil na auto tikete ako administracija odluci da me kazni nek me kazni ali ja znam sta pricam on ako ima pov gde on i ja pricamo IN GAME I de smo se dogovorili za sve to neka ga dostavi ako je to istina neka me banuju jedan LEP POZDRAV 𝓤𝓻𝓴𝓮𝓮

Laskee

Player
Player
Nemanja ne znam kako ova zalbaa moze biti validna jer se moj glas necuje IN GAME niti je isti glas ?
Nema to nikakve veze da li je InGame? Vidi se da si ga scammovao i "Promenio malo glas kao da si se razboleo" i pokusavas da glumis da nisi kriv. Ako se zalba odbije pomocicu borisu da dostavi maksimale dokaze da dobijes ban, nisu mu te stvari vredne koliko ti mozes dobiti ban sada jer si ga scemovao.

bibi

Player
Player
pa covek tako
Nema to nikakve veze da li je InGame? Vidi se da si ga scammovao i "Promenio malo glas kao da si se razboleo" i pokusavas da glumis da nisi kriv. Ako se zalba odbije pomocicu borisu da dostavi maksimale dokaze da dobijes ban, nisu mu te stvari vredne koliko ti mozes dobiti ban sada jer si ga scemovao.
zaradjuje staces

Status
Not open for further replies.
Top Bottom