molim da se dostavi pov, ne pada mu health.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HAAHHAAHHA to se zbog mene u 7 ujutro naljutiomolim da se dostavi pov, ne pada mu health.
Hahahahahahhahahahahagagahahahahahahahahahaha ala se momak izvlaci ali nece pomoci hahahahahahauradio sam BA sa autom i imao infinite Healt kada sam primetio da me niko nije pogodio vec sam se pucao, priznajem da se desio bug pristajem na PC chech nisam ga namerno uradio
Nikad nisam cuo za takav bugja ti kazem ti ne mora verujes samo znas nekog za cheat da prozivas a ruke nemas sine moj desi se jedan Bug i odma navaljuje te ko da sam nesto uradio a nikog nisam ni ubio sa time kad se tebi desi ovo pitacu te aj poz
Hahahahaha momak danas smo vas jebali u cmar taj nemate ruke pa ste malo angy pa ukljucili cit nabijem te na kurac npcu bezrukija ti kazem ti ne mora verujes samo znas nekog za cheat da prozivas a ruke nemas sine moj desi se jedan Bug i odma navaljuje te ko da sam nesto uradio a nikog nisam ni ubio sa time kad se tebi desi ovo pitacu te aj poz
band4bandHahahahaha momak danas smo vas jebali u cmar taj nemate ruke pa ste malo angy pa ukljucili cit nabijem te na kurac npcu bezruki