Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Lider za The Ballas Gang | Roksa Kabaneiro

Roksa Federov

Samo Ljubav
Player
1. Vaše ime IRL - Kristijan
2. Vaše godine - 20
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - 8+ sati
5. Vaš Discord - kristijan0001
6. Vaše ingame ime -Roksa Kabaneiro
7. Vaš ID - 65076

Dodatne informacije

1. Lider za..... Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Imam sposobnost da organiziram članove i rasporedim zadatke te da održavam disciplinu u organizaciji, što je ključno za uspješno vođenje same organizacije
sto mi samim tim daje misjenje da budem dobar leader.

2. dugo igranje na Grand RP-u mi je omogucilo da dobro naucim pravila i mehaniku igre što garantira da će moj mandat i moj nacin igre djelovati u skladu sa serverom i drugim igracima, a da RP ostane kvalitetan i zanimljiv.

3. Isato tako zelim podići reputaciju Ballasa kroz aktivne evente, kvalitetan roleplay i suradnju sa drugim organizacijama (Vagosi, Familisi, itd), kako bi članovima bilo zabavno, a organizacija postala prepoznatljiva i igracima privlacna za ulazak.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Organizirao bi redovne sastanke, treninge i spijunsko obilazenje tudjih teritorija, tako da članovi imaju stalnu RP aktivnost i razloge da budu online.

2. Ucio bi članove da izgrade osobne priče i da ih koriste u svakodnevnim situacijama, a ne samo u borbama ili eventima.

3. Osim onih koje daje server, sam bi organizirao evente poput ilegalnih utrka, obračuna i pregovora kako bi natjerao samu policiju da skrene paznju na nas i da ponudim
clanovima takvu stranu roleplaya

4. Za ulazak u organizaciju bi svi clanovi morali stvarno znati osnovna pravila i biti spremni na sve, kako bi mogli uci u org.

5. Nebi sam rp svodio na pucanje i na uzimanje sezone radi mikacu duksa vec bi se bazirao na sam roleplay a ne na turfove i bili kakve druge ooc evente, ali naravno da bi imao i spreman turf team.

RANKOVI

13 - Leader
12 - Deputy Leader
11 - O.G Member
10 - O.G Balla
9 - Turf Team Leader
8 - Turfer
7 - Grafitti leader
6 - Grafitti team
5 - Gun Cleaner
4 - Gheto Cleaner
3 - Gangster