Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Roksa Federov

Samo Ljubav
Player
1. Vaše ime IRL - Kristijan
2. Vaše godine - 20
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu - 8+ sati
5. Vaš Discord - kristijan0001
6. Vaše ingame ime -Roksa Kabaneiro
7. Vaš ID - 65076

Dodatne informacije

1. Lider za..... Ballas

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Imam sposobnost da organiziram članove i rasporedim zadatke te da održavam disciplinu u organizaciji, što je ključno za uspješno vođenje same organizacije
sto mi samim tim daje misjenje da budem dobar leader.

2. dugo igranje na Grand RP-u mi je omogucilo da dobro naucim pravila i mehaniku igre što garantira da će moj mandat i moj nacin igre djelovati u skladu sa serverom i drugim igracima, a da RP ostane kvalitetan i zanimljiv.

3. Isato tako zelim podići reputaciju Ballasa kroz aktivne evente, kvalitetan roleplay i suradnju sa drugim organizacijama (Vagosi, Familisi, itd), kako bi članovima bilo zabavno, a organizacija postala prepoznatljiva i igracima privlacna za ulazak.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Organizirao bi redovne sastanke, treninge i spijunsko obilazenje tudjih teritorija, tako da članovi imaju stalnu RP aktivnost i razloge da budu online.

2. Ucio bi članove da izgrade osobne priče i da ih koriste u svakodnevnim situacijama, a ne samo u borbama ili eventima.

3. Osim onih koje daje server, sam bi organizirao evente poput ilegalnih utrka, obračuna i pregovora kako bi natjerao samu policiju da skrene paznju na nas i da ponudim
clanovima takvu stranu roleplaya

4. Za ulazak u organizaciju bi svi clanovi morali stvarno znati osnovna pravila i biti spremni na sve, kako bi mogli uci u org.

5. Nebi sam rp svodio na pucanje i na uzimanje sezone radi mikacu duksa vec bi se bazirao na sam roleplay a ne na turfove i bili kakve druge ooc evente, ali naravno da bi imao i spreman turf team.

RANKOVI

13 - Leader
12 - Deputy Leader
11 - O.G Member
10 - O.G Balla
9 - Turf Team Leader
8 - Turfer
7 - Grafitti leader
6 - Grafitti team
5 - Gun Cleaner
4 - Gheto Cleaner
3 - Gangster