Stvarno neznam sta OVAJ ima protiv mene ali konstantno me uvaljuje.
Prvo odbija GP 6.15 od svog prijatelja Andjela Bakowskog, gdje se tocno vidi GP 6.15
Sad odjednom nakon 2 mjeseca sta imam prezime Babroga, pun je server izmisljenih prezimena sad je ON kao mene nasao da stavlja u demorgan da mjenjam prezime, stvarno ne mogu da vjerujem eto..
Tu se jasno vidi GP 6.15 koji mi je doticni odbio odmah nakon par minuta.. Znam iz pouzdanih izvora da su prijatelji.
Aldin je nakraju prihvatio zalbu jer naravno da je cisti GP 6.15
Ljudi na serveru se prezivaju i zovu svakako, zasto se ja nebi prezivao babaroga? Tako me zovu u IRL to mi je nadimak, koji razlog da ja moram sad odjednom nakon toliko vremena maknut to? Neki se prezivaju Lucifer, Prevara, Nekretnina itd... Ocito ovaj admin ima nesto protiv mene.!
Molim da popricate sa doticnim adminom jer ovo nema smisla. Da me na sve moguce nacine pokusava ocrnit i smijestit.
Prvo odbija GP 6.15 od svog prijatelja Andjela Bakowskog, gdje se tocno vidi GP 6.15
Sad odjednom nakon 2 mjeseca sta imam prezime Babroga, pun je server izmisljenih prezimena sad je ON kao mene nasao da stavlja u demorgan da mjenjam prezime, stvarno ne mogu da vjerujem eto..
Tu se jasno vidi GP 6.15 koji mi je doticni odbio odmah nakon par minuta.. Znam iz pouzdanih izvora da su prijatelji.
Rejected - GP 6.15 I 28281
Ajde ima papiric pa me moze bacat sa brane, ali da me opali metkom bez brojanja e za to nema papiric.. Tek je dosao sa konstantnog krsenja, plakao i molio i opet krsi pravila ovog predivnog projekta. Lp Bakowski
gta5grand.com
Aldin je nakraju prihvatio zalbu jer naravno da je cisti GP 6.15
Reviewed - Moguca Korupcija I Paca Vice
Postovana administracijo, sumnjam u ovog doticnog admina na korupciju, znam iz pouzdanih izvora da je dobar sa Doticnom iz POVa i sa doticnim 28281 Stavio sam zalbu na ID 28281 gdje je napravio GP 6.15 jasno se vidi da sam poslusao sve njegove zahtjeve, na kraju je bez brojanja napravio GP 6.15...
gta5grand.com
Ljudi na serveru se prezivaju i zovu svakako, zasto se ja nebi prezivao babaroga? Tako me zovu u IRL to mi je nadimak, koji razlog da ja moram sad odjednom nakon toliko vremena maknut to? Neki se prezivaju Lucifer, Prevara, Nekretnina itd... Ocito ovaj admin ima nesto protiv mene.!
Molim da popricate sa doticnim adminom jer ovo nema smisla. Da me na sve moguce nacine pokusava ocrnit i smijestit.