Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za FIB | Vidoje Kalasnjikov I 54652

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu: 6-7h
5. Vaš Discord: podemonim
6. Vaše ingame ime: Vidoje Kalasnjikov
7. Vaš ID: 54652

Dodatne informacije:

1. Lider za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Svaki rank, svaka jedinica i svaka odgovornost u FIB-u su mi poznati do najsitnijeg detalja. Organizaciju poznajem od temelja i siguran sam da je mogu podići na viši nivo. Verujem da FIB može da dostigne svoj maksimum i imam ljude koji su spremni da to ostvarimo.
  • Prošao sam više FIB mandata i ne vidim sebe nigde drugde. Počeo sam kao agent na obuci, a svojim radom i zalaganjem napredovao sam do pozicije zamenika direktora.
  • Imam znanje, iskustvo i autoritet da preuzmem vođenje jedne od najelitnijih organizacija na serveru.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

• Ne bih dozvolio toksičnost u organizaciji. Toksicnost bi bila strogo kažnjavana, jer smatram da ometa rad. Potrudio bih se da pomognem svakom članu, kako bi svi bili zadovoljni i kako bi tim radio kao celina.
  • Posvetio bih se 00 agentima, jer su u prošlosti izgubili pravi smisao. Vratio bih im značaj i učinio ih ponovo važnim u organizaciji.
  • Potrudio bih se da sprečim bilo kakve sukobe između organizacija, čime bih podsticao jaču saradnju i veće međusobno poštovanje.
  • Prvenstveno želim da organizujemo sastanke svih državnih organizacija barem jednom, a po mogućstvu i dva puta nedeljno, kako bismo poboljšali komunikaciju i saradnju.
  • FIB bi dobio nova zaduženja kako bi rad postao zanimljiviji i dinamičniji. Regrutacija i obuka agenata bi se poboljšale, a svi novi agenti morali bi da prođu psihološki test kako bi se osiguralo da su spremni za ozbiljan rad. Svaka jedinica unutar FIB-a imala bi jasna zaduženja, a vođe bi pratili napredak agenata, učili ih kako da prikupljaju dokaze i kako da se postavljaju na akcijama.
  • Pregovarači bi bili obučeni za svaku kriznu situaciju, dok bi antiteroristička jedinica obezbeđivala sve parametre. HC bi brzo reagovao na talačke krize i pljačke da spasi živote talaca.

Hvala na čitanju moje aplikacije i srećno svim kandidatima. Vidoje Kalasnjikov

Top Bottom