Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu: 6-7h
5. Vaš Discord: podemonim
6. Vaše ingame ime: Vidoje Kalasnjikov
7. Vaš ID: 54652

Dodatne informacije:

1. Lider za FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Svaki rank, svaka jedinica i svaka odgovornost u FIB-u su mi poznati do najsitnijeg detalja. Organizaciju poznajem od temelja i siguran sam da je mogu podići na viši nivo. Verujem da FIB može da dostigne svoj maksimum i imam ljude koji su spremni da to ostvarimo.
  • Prošao sam više FIB mandata i ne vidim sebe nigde drugde. Počeo sam kao agent na obuci, a svojim radom i zalaganjem napredovao sam do pozicije zamenika direktora.
  • Imam znanje, iskustvo i autoritet da preuzmem vođenje jedne od najelitnijih organizacija na serveru.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

• Ne bih dozvolio toksičnost u organizaciji. Toksicnost bi bila strogo kažnjavana, jer smatram da ometa rad. Potrudio bih se da pomognem svakom članu, kako bi svi bili zadovoljni i kako bi tim radio kao celina.
  • Posvetio bih se 00 agentima, jer su u prošlosti izgubili pravi smisao. Vratio bih im značaj i učinio ih ponovo važnim u organizaciji.
  • Potrudio bih se da sprečim bilo kakve sukobe između organizacija, čime bih podsticao jaču saradnju i veće međusobno poštovanje.
  • Prvenstveno želim da organizujemo sastanke svih državnih organizacija barem jednom, a po mogućstvu i dva puta nedeljno, kako bismo poboljšali komunikaciju i saradnju.
  • FIB bi dobio nova zaduženja kako bi rad postao zanimljiviji i dinamičniji. Regrutacija i obuka agenata bi se poboljšale, a svi novi agenti morali bi da prođu psihološki test kako bi se osiguralo da su spremni za ozbiljan rad. Svaka jedinica unutar FIB-a imala bi jasna zaduženja, a vođe bi pratili napredak agenata, učili ih kako da prikupljaju dokaze i kako da se postavljaju na akcijama.
  • Pregovarači bi bili obučeni za svaku kriznu situaciju, dok bi antiteroristička jedinica obezbeđivala sve parametre. HC bi brzo reagovao na talačke krize i pljačke da spasi živote talaca.

Hvala na čitanju moje aplikacije i srećno svim kandidatima. Vidoje Kalasnjikov

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za FIB koji će se dešavat u Nedelju 17/08/2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom