Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za LifeInvader | Hadi Mardi

hadiwayne

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Hadi
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-10h
5. Vaš Discord: hadim.1
6. Vaše Ingame ime: Hadi Mardi
7. Vaš ID: 28438

Dodatne informacije:
1. Lider za:
LifeInvader

2. Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije?

1. Podići kvalitet medija

Moj cilj je da LifeInvader bude glavni izvor zanimljivih i profesionalnih vijesti. Želim da građani uvijek imaju informacije o brzim i tačnim vijestima. Na taj način LifeInvader bi bio nezaobilazan medij u svakodnevnom životu građana.
2. Stvaranje odgovornog tima
Vjerujem da je jako ljudstvo i tim ključ uspjeha. Fokus mi je da okupim ljude koji će moći učestvovati u različitim RP situacijama od vijesti do reportaža uz pravila i obuku. Smatram da samo tim koji sarađuje i podržava jedni druge može ostvariti najbolje.
3. Iskustvo i posvećenost
Kao neko koji je dugo dio LifeInvadera, dobro poznajem način rada i funkcije ove organizacije. Stečeno iskustvo mi omogućava da donosim odluke koje unapređuju njen rad. Spreman sam preuzeti odgovornost i brinuti se o ugledu organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Smatram da se u RP u LifeInvaderu može podići na viši nivo kroz uvođenje terenskih reportaža i intervjua sa građanima. Na taj način bi se stvorila veća interakcija sa građanima. Također aktivno sudjelovanje u eventima podiže interakciju među građanima što doprinosi zanimljivom RP za sve.

Top Bottom