Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Hadi Mardi 28438

Leader
Leader
1. Vaše ime IRL: Hadi
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-10h
5. Vaš Discord: hadim.1
6. Vaše Ingame ime: Hadi Mardi
7. Vaš ID: 28438

Dodatne informacije:
1. Lider za:
LifeInvader

2. Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije?

1. Podići kvalitet medija

Moj cilj je da LifeInvader bude glavni izvor zanimljivih i profesionalnih vijesti. Želim da građani uvijek imaju informacije o brzim i tačnim vijestima. Na taj način LifeInvader bi bio nezaobilazan medij u svakodnevnom životu građana.
2. Stvaranje odgovornog tima
Vjerujem da je jako ljudstvo i tim ključ uspjeha. Fokus mi je da okupim ljude koji će moći učestvovati u različitim RP situacijama od vijesti do reportaža uz pravila i obuku. Smatram da samo tim koji sarađuje i podržava jedni druge može ostvariti najbolje.
3. Iskustvo i posvećenost
Kao neko koji je dugo dio LifeInvadera, dobro poznajem način rada i funkcije ove organizacije. Stečeno iskustvo mi omogućava da donosim odluke koje unapređuju njen rad. Spreman sam preuzeti odgovornost i brinuti se o ugledu organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Smatram da se u RP u LifeInvaderu može podići na viši nivo kroz uvođenje terenskih reportaža i intervjua sa građanima. Na taj način bi se stvorila veća interakcija sa građanima. Također aktivno sudjelovanje u eventima podiže interakciju među građanima što doprinosi zanimljivom RP za sve.

Mixa Lacoste

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za Lifeinvader koji će se dešavat u Sredu 20/08/2025 u 18:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom