Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za LifeInvader | ognjjen lzatnni

ognjen zlatni

Player
Player
1.Vaše ime IRL: ognjen,
2.Vaše godine: 15,
3.Vremenska zona: UTC+2,
4.Prosjek online po danu: 4-10h,
5.Vaš Discord: mladen9867,
6.Vaše Ingame ime: ognjjen zlatnni,
7.Vaš ID: 70321,

Dodatne informacije:
1.Lider za: LifeInvader,
2.Zašto želim biti Lider ove specifične organizacije?,

1.Želim da budem lider Life Invadera jer volim da budem u centru događaja i da prenosim ljudima šta se dešava u gradu. Imam kreativne ideje za objave, reklame i događaje, i voleo bih da okupim ekipu koja će zajedno raditi na tome da Life Invader postane glavni izvor informacija i zabave.
2.Life Invader vidim kao glavni medij u gradu – mesto gde se objavljuju najvažnije vesti i reklame. Moj cilj je da kroz medije približim građane jedne drugima, da ljudi uvek znaju šta se dešava i da organizacije imaju prostor da promovišu svoj rad. Kao lider bih dao sve od sebe da mediji budu aktivni i zanimljivi za sve.,
3.Uvek sam bio posvećen poslu koji radim i nikada ne odustajem dok ga ne završim kako treba. Moje iskustvo u komunikaciji i organizaciji ljudi može pomoći da Life Invader postane jedna od najstabilnijih organizacija u gradu. Posvećenost i trud su mi najjače strane i upravo to želim da unesem u ovu ulogu.,

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.,

Verujem da Life Invader ima veliki potencijal da unapredi RP u gradu i zato želim da preuzmem ulogu lidera. Moj cilj je da uvedem terenske reportaže, intervjue sa građanima i aktivnije učešće u događajima, kako bi se stvorila veća interakcija i povezanost sa zajednicom.

Kao lider posvetio bih se organizaciji zaposlenih i razvoju kreativnih ideja, kako bi Life Invader bio glavni medij u gradu – izvor vesti, reklama i priča koje čine RP zanimljivijim za sve. Kroz posvećenost i iskustvo želim da izgradim firmu koja će biti prepoznatljiva i važna za ceo grad.

Top Bottom