Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lil Mandem

Player
Player
Informacije:

1. Ime IRL: Almin

2. Godine: 18

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječno online dnevno: 3-18h kako kad

5. Discord: spahaa1

6. Ingame ime: Spaha Djukanovic

7. ID: 36206

Dodatne informacije:

1.Lider za LifeInvader

2.Zašto želim biti lider ove organizacije:

Želim da unapredim rad i funkcionalnost LifeInvader-a, te da ga podignem na viši nivo organizacije i profesionalnosti.

Smatram da posedujem kvalitete pravog vođe — spreman sam pomagati članovima, davati jasna uputstva i deliti iskustvo koje sam stekao radeći u LI.

Ova uloga bi mi omogućila da dodatno usavršim svoje veštine, a uveren sam da sam prava osoba za taj zadatak, i da ovaj grad nebi iznaverio sa oglasima.

3.Saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Fokusirao bih se na članove koji su aktivni i posvećeni, a ne samo na one kojima je plata jedini motiv.

Aplikacije bih otvarao najmanje jednom u dve nedelje kako bih pružio priliku novim igračima.

Dok su na dužnosti, tražio bih maksimalnu posvećenost i profesionalno ponašanje.

Naravno najvise bi pokusavao stvoriti timski rad i to je misija da stvorim jedan tim koji ce zajedno jednom dusom dovesti LI na vrh i podici RP.

Za svakodnevne stvari koristili bismo radio u igri, dok bi se važnije diskusije vodile preko Discord-a.

Podsticao bih ekipu kroz bonuse, nagrade i mogućnost napredovanja po zaslugama.

Hvala na čitanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom