Poceo sam da igram Grand 2023 igrao sam ga godinu dana godinu ipo na mom main account-u zatim usao sam mom drugu u forum acc i trazio sam mu blacklist i psovao sam admine zato sto me je iznerviralo sve zato sto me je drug ubacio u fib a to je bio moj prvi fib a dobio sam warn a posle toga ban 30 dana za pov request a imao sam los pc pa nisam mogao da snimam onda me je sve iznerviralo i to i taj drug me je iznervirao mnogo psovao sam admine na forum-u preko njegovom accounta zato sto me je iznervirao taj drug zatim dobijam ban ig na 120 dana vredjanje admina i to posle toga bio je ban na mozda 80 dana jedva sam cekao da dobijem unban onda dolazi i blacklist bio sam tuzan plakao zato sto mi je bilo zao sto sam izgubio sve drugove ulozene sate uspomene i to sada bi dao sve da samo mogu da se vratim na ovaj projekat posle skoro 3 godine bana zeleo bih da se vratim i da mi date zadju sansu da se vratim i pokazem u najboljem svetlu obecavam svime necu vise nikad krsiti pravila i tako nesto igrao bih svaki dan kad bi mogao da se vratim razumute me imao sam 12 godina bio sam kid nisam znao sta radim da se vratim u to vreme nikad nebi napravio takvu gresku priznajem sve moje greske razumem vas ali razumite i vi mene molim vas dajte mi jednu sansu zadju sansu da se vratim igram zabavljam stvaram nove uspomene otvorim fam i tako to opet IZVINJAVAM SE NA SVIM MOJIM GRESKAMA i molim vas za jos jednu sansu