Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36079
Players nickname
Nikola Haze
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 17, 2023
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/e/jn6f3o

NikolaHaze1

Player
Player
Poceo sam da igram Grand 2023 igrao sam ga godinu dana godinu ipo na mom main account-u zatim usao sam mom drugu u forum acc i trazio sam mu blacklist i psovao sam admine zato sto me je iznerviralo sve zato sto me je drug ubacio u fib a to je bio moj prvi fib a dobio sam warn a posle toga ban 30 dana za pov request a imao sam los pc pa nisam mogao da snimam onda me je sve iznerviralo i to i taj drug me je iznervirao mnogo psovao sam admine na forum-u preko njegovom accounta zato sto me je iznervirao taj drug zatim dobijam ban ig na 120 dana vredjanje admina i to posle toga bio je ban na mozda 80 dana jedva sam cekao da dobijem unban onda dolazi i blacklist bio sam tuzan plakao zato sto mi je bilo zao sto sam izgubio sve drugove ulozene sate uspomene i to sada bi dao sve da samo mogu da se vratim na ovaj projekat posle skoro 3 godine bana zeleo bih da se vratim i da mi date zadju sansu da se vratim i pokazem u najboljem svetlu obecavam svime necu vise nikad krsiti pravila i tako nesto igrao bih svaki dan kad bi mogao da se vratim razumute me imao sam 12 godina bio sam kid nisam znao sta radim da se vratim u to vreme nikad nebi napravio takvu gresku priznajem sve moje greske razumem vas ali razumite i vi mene molim vas dajte mi jednu sansu zadju sansu da se vratim igram zabavljam stvaram nove uspomene otvorim fam i tako to opet IZVINJAVAM SE NA SVIM MOJIM GRESKAMA i molim vas za jos jednu sansu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom