Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20801
Players nickname
Pendula Monroe
Administrators nickname
Sal Swayze
Date
May 27, 2022
Time
15:33
Proofs
https://imgur.com/a/F8SG8zj

Pendula

Player
Player
- Ako se PDA vodi kao OOC, da li je Minolini Mustafic to ime i prezime OOC ili IC, da li ima zatvorske kazne OOC ili IC? Sve i da jeste PDA OOC, zbog njega je Miljan Jovic izgubio pravo da izadje na izbore IC. Pa kako to? Nekad je PDA OOC nekad IC, kako kome odgovara izgleda.

- Mi ne mozemo ni u jednom trenutku da znamo da je to Minolina, nase je da nagadjamo, vase je da to znate i proverite. Moje je da postavim zalbu.

- Ako biste mogli da mi date savet kako se kroz RP resava korumpiranost svih pripadnika vlade bio bi vam zahvalan. Mi da hapsimo, oni da pustaju. Ako se ti postovani Sal Swayze zalazes za takav RP, onda gajis antagonizam prema zdravom razumu ovog role play-a

Don Kolar

Player
Player
Pa jel to nesto novo koliko god se trudis bit posten uvijek ce kriminalac bit u pravu i ta ekipa di te lovi za jednu sliku s oruzjem..
Izbori ovi cijeli dan barem 4 5 ljudi od jedne stranke u vladi i nikom nista ja da sam bio tamo bi me odma neko mako s izbora skroz ko i miljana kako je protu kandidat uspio uhapsit vecer prije izbora..
Stoji lspd na vratima vlade i kaze khm khm 5 k za saketa o cemu da pricamo vise presto sam igrat jer nema smisla da jedan matke ispada manji kriminalac od mene koji nikad ime promjenio nisam nit kazne za parking platio hvala dovidenja !

Damjan Magluta

Player
Player
Pa jel to nesto novo koliko god se trudis bit posten uvijek ce kriminalac bit u pravu i ta ekipa di te lovi za jednu sliku s oruzjem..
Izbori ovi cijeli dan barem 4 5 ljudi od jedne stranke u vladi i nikom nista ja da sam bio tamo bi me odma neko mako s izbora skroz ko i miljana kako je protu kandidat uspio uhapsit vecer prije izbora..
Stoji lspd na vratima vlade i kaze khm khm 5 k za saketa o cemu da pricamo vise presto sam igrat jer nema smisla da jedan matke ispada manji kriminalac od mene koji nikad ime promjenio nisam nit kazne za parking platio hvala dovidenja !
Pa sve je to roleplay a ne rišejderi neki…

Status
Not open for further replies.
Top Bottom