Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

dulee

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Dominik
2. Vaše godine: 27
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 2-8h ovisi o poslu
5. Vaš Discord: duleee2408
6. Vaše ingame ime: Dule Lipov
7. Vaš ID: 50199

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lifeinvander

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim biti lider da bih unapredio i poboljsao rad organizacije.
Smatram da bih bio dobar lider, novim članovima bih objasnio kako šta funkcionira unutar organizacije, tu sam duže vrijeme i mislim da sam spreman za lidera.
Mislim da imam prave ljude koji bih svojom voljom - radom i trudom doprinjeli radu ove orgazacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
LifeInvader kao najveća privatna organizacija u gradu bi pod mojim vodstvom postala još aktivnija. U svako doba dana i noći bih imao novinare koji bi vredno radili i pisali oglase gradjanima Los Santosa.
Svakog dana bi se birao radnik dana , onaj koji najviše napiše oglasa i on bi dobijao bonus, te bi se na kraju nedjelje birao i radnik sedmice.
Potrudio bih se oko Talent Showa, da sve izgleda profesionalno i uz visok nivo RolePlaya.
Planiram da jednom u danu održimo Happy Hour kojim ce građani moci oglašavati svoje stvari za jeftiniju cijenu oglasa.

Hvala na čitanju moje aplikacije!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom