Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68531
Players nickname
Hugo Reyli
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Aug 17, 2025
Time
15:21
Proofs
.

Hugo Reryli

Player
Player
Postovana adminisracijo proslo je dosta vremena od kako sam blecklistan i jos si nemogu oprostiti za to sto sam napravio jako mi je zao zbog toga i ispricavam se citavoj administraciji i svim igracima grand rp servera. Osjecam se lose radi toga i nekrivim vas vi ste napravili sto ste morali, također mi se sviđa ovajprojekt. Također na grand rp serveru sam stvorio mnoge uspomene i prijteljstava grand rp server nije bio samo projekt grand rp server ja za mene bio dio mog zivota i samo bih zeljeo reci da bih se jako zeljeo vratiti i druziti se sa svima vama i kao sto neki administratori znaju radio sam evente prije moje blackliste i novac mi nije nikad bio problem meni je samo bilo bitno da se igraci zabave kroz te evente. Jos jednom bih se zeljeo ispricati citavoj administraciji i igracima grand rp servera i cvresto obecajem da ako se vratim u grad da necu vise nikad koristiti cheats zato sto na kraju sam shvatio da nema smisla i da je bolje da jednostavno budem normalan igrac. Na kraju svaga bih se jos jednom zeljeo ispricati svima i barem ja mislimda se svakom treba pruziti druga sansa ali nije to na meni da određujem bio bih vam jako zahvalan ako ste procitali ovo do kraja i zalim da znate da sam se jako potrudio za ovo i to je to.
Hugo Reyli

Status
Not open for further replies.
Top Bottom