Postovana adminisracijo proslo je dosta vremena od kako sam blecklistan i jos si nemogu oprostiti za to sto sam napravio jako mi je zao zbog toga i ispricavam se citavoj administraciji i svim igracima grand rp servera. Osjecam se lose radi toga i nekrivim vas vi ste napravili sto ste morali, također mi se sviđa ovajprojekt. Također na grand rp serveru sam stvorio mnoge uspomene i prijteljstava grand rp server nije bio samo projekt grand rp server ja za mene bio dio mog zivota i samo bih zeljeo reci da bih se jako zeljeo vratiti i druziti se sa svima vama i kao sto neki administratori znaju radio sam evente prije moje blackliste i novac mi nije nikad bio problem meni je samo bilo bitno da se igraci zabave kroz te evente. Jos jednom bih se zeljeo ispricati citavoj administraciji i igracima grand rp servera i cvresto obecajem da ako se vratim u grad da necu vise nikad koristiti cheats zato sto na kraju sam shvatio da nema smisla i da je bolje da jednostavno budem normalan igrac. Na kraju svaga bih se jos jednom zeljeo ispricati svima i barem ja mislimda se svakom treba pruziti druga sansa ali nije to na meni da određujem bio bih vam jako zahvalan ako ste procitali ovo do kraja i zalim da znate da sam se jako potrudio za ovo i to je to.
Hugo Reyli
Hugo Reyli