By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahahahaa majstore dzaba tebi izgovori kad svaki petak radis ba na zatvoru i ti i svi oni tvoji turcini budi miran sine mojZdravo, pre svega, ovaj momak igra u mojoj porodici, ali on je došao kod mene u Bizvar vremenu i on me je zamolio da ga pozovem u porodicu i on koristi isto prezime kao navijač, ne znam ga, samo sam ga pozvao nakon što sam igrao Bizvar i im mrtav onda idem alt-tab sam bio afk kada sam se vratio u moju igru ljudi vrišti na glavu kao lud i Dali su mi njegovo ime i ja sam ga šutnuo iz porodice, to je ono što se desilo uopšte, neću ponovo pozivati takve ljude u svoju porodicu
I istovremeno, osoba koja je kreirala forum biće banovana i izbegavana. Ranije je imao naloge sa ID-ovima 78k, 74k, 16k. Nadam se da ćete ovo uzeti u obzir i kazniti ga. Samo treba da pregledaš stare forume na forumskom nalogu. Ne znam kako neko ko stalno krši pravila može da me krivi. Ovo mi je veoma tužno. Rejected - Un ban social club I Aldin Verstapen
Ne budi rasistahahahahahaa majstore dzaba tebi izgovori kad svaki petak radis ba na zatvoru i ti i svi oni tvoji turcini budi miran sine moj
da nema tebe i turcina imo bi ti adidaske iz binca ne orginalNe budi rasista