Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47371
Players nickname
Ilija Daimond
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Aug 19, 2025
Time
20:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1109390/#post-3876102

Ilija Daimond

Player
Player
Postovanje, upravo sam bio na ispitivanju za Marabunta Grande gde mi je prvo receno od strane Mike Jamesona da sam ja lider jer imam 0 gresaka.
Nakon toga je doticni David Goat rekao kako on treba da bude lider sa 1 greskom jer nikada nije drzao tu poziciju. Posto mi je puko discord nisam mogao da cujem nastavak konverzacije i kada sam se vratio u voice saznao sam da je organizacija ipak dodeljena Davidu Goatu od strane Milosa Borgea.
S obzirom na to da sam ja bio lider crime-a kao i lider state-a koji je imao dva uspesna mandata i dobio mikachu duks smatram da je odluka nepravedno donesena jer je mesto lidera trebalo da pripadne meni zbog dosadasnjeg iskustva. Smatram da mi to daje prednost jer osoba koja nikad nije bila lider ne moze doci do istog nivoa roleplay-a kao osoba koje je vec dvaput bila lider.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ne bas obrnuto , gledamo da damo prednost igracima koji nisu bili Lideri prije , samim time odluka je ispravna , vise srece sledeci put

Status
Not open for further replies.
Top Bottom