radi glitch rol 2 puta
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!tako je BA vrredi kao pravilo ako sa sotke na rev prebacis ali nevazi za assultnije bug abuse sa asoult na rev i rev na asoult,ba ti je samo sa shotkom na rev i rev na shotku da prekines roll animaciju
Bugabuse sa ar i rev ne postoji to svi rade non stop na svim eventime braco mojaJa sam ban dobio i za ar i rev samo kazem
a dobio si ti kurac u bulju jebem te usta zvaljava bugabuse sa ar i rev brt moj di ti zivis ispod kamena, samo ti vreme oduzimajJa sam ban dobio i za ar i rev samo kazem
a dobio si ti kurac u bulju jebem te usta zvaljava bugabuse sa ar i rev brt moj di ti zivis ispod kamena, samo t
To smeradi glitch rol 2 puta
Momci ajde da se ne pravite puno pametniBugabuse sa ar i rev ne postoji to svi rade non stop na svim eventime braco moja
Thread 'Cheats I 0000'a dobio si ti kurac u bulju jebem te usta zvaljava bugabuse sa ar i rev brt moj di ti zivis ispod kamena, samo ti vreme oduzimaj
Dobro eto ja sam rekao da ssm dobio ban za to bmk dal cete vi dobit ili neBUG ABUSE NE POSTOJI SA REVOM I ASSULTOM A TEBE DYUK4 ADMIN NIJE ZNAO STA JE GLITCH ROL