Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Makii Panj

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-15h
5. Vaš Discord: mmakiii007
6. Vaše ingame ime: Maki Panj
7. Vaš ID: 2354
Dodatne informacije:

Vodja bande Los Santos Vagos

1. Zasto zelite da budete lider ove specificne organizacije?

1-Vizija Vodje: Pre svega hvala vam sto ste nasli vremena da procitate moju privaju...Zeleo bih da postanem vodja Vagos-a zbog svoje sposobnosti da strategiram o donosim vazne odluke koje ce moju bandu usmeriti ka uspehu usred razlicitih izazova i prilika,dok sve clanove moje organizacije drzim inspirisanim i rade zajedno na postupanju nase zajednicke svrhe,pokazujuci koeziju,bratstvo,jedinstvo i strast u grupi.

2-Uticaj i Iskustva: Kao bivsa visoka komanda u razlicitim organizacijama,ne smemo kao lav i gangster,vec u svojoj porodici savladao sam vestine liderstva u komunikacije i zeleo bih da iskoristim sva ta prosla iskustva da pokusam da pomognem da se poboljsa igra uloga na ovom serveru u cuvanju discipline,postovanja pravila,lojalnosti i smetnji kroz moju organizaciju...Pokusacu da napravim znacajan uticaj na ovaj svet igre,oblikujuci dogadjaje,uticuci na ishode i ostvaljajuci nasledjenje i poslednja stvar nasledjenja kroz diplomatiju,strateske saveze i pregovore.

3- Bratstvo i Ozbiljnost u Bandi: Kao vodja ove posebne nastojacu da obucim clanove moje bande da poducavam i pomazem im da razumeju pravila servera i postaraju se da uh se pridrzavaju... Ne samo to,vec u iskorenjivanjem svih oblika racizma,toksicnosti moje organizacije i ostro cu sankcionisati cvakoga ko radi bilo sta pomenuto ranije.
Takodje bih se pobrinuo da saradjujem sa kustosima organizacije pomagajuci jedni drugima u postizanju uspeha i velicine tokom dogadjaja... Govoreci o ovim traje i primecujuci da ih bande ne shvataju ozbiljno ovih poslednjih nedelja. Napravicu temu kao lidera vazan stozer mog mandata bilo da se radio o dogadjajima po scenariju ili bez scenarija.Mnogi ljudi misle da je glavna aktivnsot bande pucati i pljackati u Ghett-u,zeleo bih da promenim tu kulturu i pokazem im da su i druge RP aktivnosti isto tako zabavne i vazne kao sto je sklapanje strateskih saveza sa drugim bandama u odredjenim prilikama da povecati nase sanse uz uspeh iz ovih razloga i vise pokazuju potencijal koji bi moje rukovodstvo ovoj organizaciji moglo doneti pocevsi od pozitivne promene zivota gangstera,prolazeci pored znacajnih veza i prijateljstava i nadamo se da ce postici poslednju stvar koja je nasledila na ovom serveru

3. Vas savet za poboljsanje nivoa RolePlay-a u organizaciji.

1- Pre nego sto zaposlim bilo koga u organizaciju koja mi je potrebna i IC ima manje od 5+ godina u gradu,visi rankovi ce biti dati nakon intervjua ukljucujuci pitanja o pravilima servera,pravila Ghetta,pravila dogadjaja... Pazeci da nema nasilnika ovih dogodila bi se prosla pravila koja bi kaznjavala organizaciju.

2- Necu tolerisati bilo koji oblik toksicnosti koji bi mogao uticati na RP iskustva igraca.

3- Ohrabriti clanove terena da budu najjaci u oblasti dizuci zastavu svuda u Ghettu,sto je jedan od mojih glavnih ciljeva.

4- Ja cu napraviti skup rankova da bih organizovao pecenje moje organizacije i uneo hijerarhiju ca specificnim ulogama za bolje funkcionisanje organizacije.

5-Rankovi ce se dodeljavati na osnovu proslih dokazanih iskustava,poznavanja pravila servera,a zatim bi se to moglo promeniti na osnovu posvecenosti i postignuca pojedinih clanova tokom razlicitih dogadjaja: pljacke prodavnica-razije FZ-a- grafiti sprejevima itd...

6-Garantujem da je aktivnost moje bande redovno podeljena po ceo dan i noc, pazeci da barem ja ili jedan od mojih zamenika budemo prisutni u svakom trenutku da planiramo dogadjaje.

7- Kreiracemo se sistem bonusa da podstakne clanove da budu aktivniji u gradu, obracunavace se svakog dana i davaki svaki dan na osnovu posvecenosti clanova i njihovih doprinosa.

Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Supplier
5. Shota
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Ghetto Boss
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer.