Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14802
Players nickname
xxx
Suspect ID
7156
Date of violation
Aug 22, 2025
Time of violation
13:58
Proofs
https://youtu.be/B6pSBf6rApg

Buki Drip

Well-known member
Leader of unofficial org
Malo mi se zaneo heli ali u svakom slucaju postavi pov od pocetka i objasni kako mozete vas dvoje na nas 10? i nisi me pucao dok sam bio u heliju?

Last edited:

Luka Pluxury

Player
Player
Malo mi se zaneo heli ali u svakom slucaju postavi pov od pocetka i objasni kako mozete vas dvoje na nas 10? i nisi me pucao dok sam bio u heliju?
Bilo ih je dvoica projali smo im i ubili, digo ih je bolnicar i doso je jos jedan pa si ti doso helijem i ubio mog drugara a mene su kasnije ubili njih troica i lepo su mi rojali a ne kao ti

Buki Drip

Well-known member
Leader of unofficial org
a kako se ti ne plasis za svoj zivot ulazis u porodicnu kucu gde ima 10 i vise ljudi ?

Luka Pluxury

Player
Player
a kako se ti ne plasis za svoj zivot ulazis u porodicnu kucu gde ima 10 i vise ljudi ?
nas 2 na njih 2 ubijamo oboicu i cekamo panele da dodju te bolnicar dize ista ta dva lika i dolazi jos jedan a mi smo u boljoj poziciji od njih i opremljeniji, a panele smo videli kad smo slucajno preleteli istu kucu

Lazar Munchmallow

Player
Player
nas 2 na njih 2 ubijamo oboicu i cekamo panele da dodju te bolnicar dize ista ta dva lika i dolazi jos jedan a mi smo u boljoj poziciji od njih i opremljeniji, a panele smo videli kad smo slucajno preleteli istu kucu
Sta 2 na 2 jebote si retardiran, jasno se vidi da je 4v2 sto je velik Fear, jer vi da ste se pucali 2v2 i dodju jos 2 sa nase strane to je fear jer da vi drzite 2 puske na nasa 2 lika jos nasa 2 bi drzala na vase glave puske, sto je Fear ne bojis se sto imas jos 2 puske na glavu. Znaci umesto 2 puske na glavu imas 4.
Kaznite igrace za Fear Rp:)

Mike Jameson

Vlasnik dzumara
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.

ID 7156 ce biti kaznjen za VDM. ( Zabranjeno je gazenje igraca vozilom )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom