Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
11307
Players nickname
Julien Laprince
Suspect ID
56220 43903
Date of violation
Aug 22, 2025
Time of violation
15:09
Proofs
https://youtu.be/cfjBoCX2YX8

B4b1c

Player
Player
Podnosim žalbu na guvernera Zorana Princa i advokata Dukata Velascooa zbog ozbiljnog kršenja pravila Roleplay-a i zaobilaženja pravnog sistema. Nakon privođenja osumnjičenog lica, održan je sastanak sa njegovim advokatom, g. Velascoom, i kako bismo pregledali dokaze, prešli smo na "mail", gde je bio prisutan i guverner Princ. Na snimku se vidi moj prelazak u suprotnu traku, što je bio neophodan manevar kako bih izbegao treće lice koje je ugrožavalo transport osumnjičenog, i za taj postupak imam puno pokriće u Saobraćajnom zakoniku 1.6. Problem je nastao kada je advokat osumnjičenog, g. Velascoo, izneo neprofesionalnu i nelogičnu optužbu da sam ja kriv za bezobzirnu vožnju zato što me je drugi vozač udarao. Na to se nadovezao guverner Zoran Princ, koji je preuzeo ulogu sudije na licu mesta. On je odbacio advokatovu tvrdnju, ali je zatim sam doneo "presudu" da bezobzirna vožnja u mom slučaju predstavlja isključivo taj kratkotrajni prelazak u drugu traku, potpuno zanemarujući zakonsku osnovu i opravdane razloge koje sam imao za taj postupak. Ovakvim ponašanjem, gde advokat iznosi besmislene optužbe, a guverner se postavlja kao sudija i donosi neovlašćene odluke, obojica su u potpunosti zaobišli i obesmislili ceo pravni sistem koji bi trebalo da se odvija na sudu. Molim administraciju da pregleda dokaze, koje prilažem u linku ispod, i sankcioniše oba igrača. Da naglasim da advokat u tom trenutku nije imao biografiju.

- advokat gleda dokaze
- snimak hapsenja
- snimak do trenutka kad smo usli na discord

Deda Detlic

Player
Player
Kakav self report... Pravi pokazatelj kako ne treba.
Odlaziš u Bolnicu bez da te je iko zvao i zaustavljaš ljude posle eventa, te sam pokazuješ da pravila ne znaš
P.D. 1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon | Upozoriti.
U trenutku kada si ga tejzovao je bilo vreme 17.03.
Lice ti govori da ide sa OOC eventa, nakon čega si morao odmah da ga pustiš, ali ti radiš RP2Win i uvlačiš ga u svoj RP te započinješ ono što je sve usledilo.
Potom odvlačiš lice za koje se vidi da znaš ko je, i radiš FailRP time što ne govoriš da lice ubacuješ u vozilo.
Potom se smeješ zato što MG-aš obzirom da "targetuješ" samo radnike GOV-a (bivše i sadašnje) koji su te priveli kada si prekršio zakon, ali nisu i uhapsili obzirom da prelaziš u LSPD sa kojim imamo dobre odnose.
I na posletku...
Kažeš da je Guverner napravio FailRP zato što je rekao da prelaskom u zaustavnu traku ti kršiš zakon o saobraćaju? Kršiš zakon, ali se zakon zanemaruje kada je vozilo pod rotacijom.

Dakle bate... Ne možeš kršiti pravila servera kako hoćeš i onda druge prijavljivati za iste.

Pozdrav o/

B4b1c

Player
Player
Odlaziš u Bolnicu bez da te je iko zvao i zaustavljaš ljude posle eventa, te sam pokazuješ da pravila ne znaš
P.D. 1.2 Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon | Upozoriti.
Lice ti govori da ide sa OOC eventa, nakon čega si morao odmah da ga pustiš, ali ti radiš RP2Win i uvlačiš ga u svoj RP te započinješ ono što je sve usledilo.
Potom odvlačiš lice za koje se vidi da znaš ko je, i radiš FailRP time što ne govoriš da lice ubacuješ u vozilo.
Potom se smeješ zato što MG-aš obzirom da "targetuješ" samo radnike GOV-a (bivše i sadašnje) koji su te priveli kada si prekršio zakon, ali nisu i uhapsili obzirom da prelaziš u LSPD sa kojim imamo dobre odnose.
I na posletku...
Kažeš da je Guverner napravio FailRP zato što je rekao da prelaskom u zaustavnu traku ti kršiš zakon o saobraćaju? Kršiš zakon, ali se zakon zanemaruje kada je vozilo pod rotacijom.

Dakle bate... Ne možeš kršiti pravila servera kako hoćeš i onda druge prijavljivati za iste.

Pozdrav o/

I na posletku...

Pozdrav o/
Xd kolko si se ti sad izlupetao, imam snimak svakog hapšenja od kad sam u od i ovo mi je prvi vas koji nisam ni znao da je Milan dok nije on mgao. Ja koliko znam oni su krenuli da me hapse dok se nije pojavio pd, pa ste se malo ukakili. Nisam prekršio nikakav zakon jer nisam dao otkaz nego mi je otkaz dat. Tada ste mogli da me uhvatite za onu stvar jedino, kao što jeste. Fail RP je ovde to što guverner i advokat rpaju u korist svog bivšeg kolege i to rpaju stvari koje nemaju veze sa vezom, život mi je bio ugrožen i kažete ja kriv što pokušavam pobegnem od lika koji me udara kolima? Sve u svemu ja ne vidim tvoj ID u ovoj žalbi tako da možeš da nastavis sa životom asistenta guvernera u državi san Andreas

Deda Detlic

Player
Player
Xd kolko si se ti sad izlupetao, imam snimak svakog hapšenja od kad sam u od i ovo mi je prvi vas koji nisam ni znao da je Milan dok nije on mgao. Ja koliko znam oni su krenuli da me hapse dok se nije pojavio pd, pa ste se malo ukakili. Nisam prekršio nikakav zakon jer nisam dao otkaz nego mi je otkaz dat. Tada ste mogli da me uhvatite za onu stvar jedino, kao što jeste. Fail RP je ovde to što guverner i advokat rpaju u korist svog bivšeg kolege i to rpaju stvari koje nemaju veze sa vezom, život mi je bio ugrožen i kažete ja kriv što pokušavam pobegnem od lika koji me udara kolima? Sve u svemu ja ne vidim tvoj ID u ovoj žalbi tako da možeš da nastavis sa životom asistenta guvernera u državi san Andreas
Obzirom da nisi pročitao... Napisaću još jednom...

To je samo po sebi dovoljno.

Top Bottom