Podnosim žalbu na guvernera Zorana Princa i advokata Dukata Velascooa zbog ozbiljnog kršenja pravila Roleplay-a i zaobilaženja pravnog sistema. Nakon privođenja osumnjičenog lica, održan je sastanak sa njegovim advokatom, g. Velascoom, i kako bismo pregledali dokaze, prešli smo na "mail", gde je bio prisutan i guverner Princ. Na snimku se vidi moj prelazak u suprotnu traku, što je bio neophodan manevar kako bih izbegao treće lice koje je ugrožavalo transport osumnjičenog, i za taj postupak imam puno pokriće u Saobraćajnom zakoniku 1.6. Problem je nastao kada je advokat osumnjičenog, g. Velascoo, izneo neprofesionalnu i nelogičnu optužbu da sam ja kriv za bezobzirnu vožnju zato što me je drugi vozač udarao. Na to se nadovezao guverner Zoran Princ, koji je preuzeo ulogu sudije na licu mesta. On je odbacio advokatovu tvrdnju, ali je zatim sam doneo "presudu" da bezobzirna vožnja u mom slučaju predstavlja isključivo taj kratkotrajni prelazak u drugu traku, potpuno zanemarujući zakonsku osnovu i opravdane razloge koje sam imao za taj postupak. Ovakvim ponašanjem, gde advokat iznosi besmislene optužbe, a guverner se postavlja kao sudija i donosi neovlašćene odluke, obojica su u potpunosti zaobišli i obesmislili ceo pravni sistem koji bi trebalo da se odvija na sudu. Molim administraciju da pregleda dokaze, koje prilažem u linku ispod, i sankcioniše oba igrača. Da naglasim da advokat u tom trenutku nije imao biografiju.
- advokat gleda dokaze
- snimak hapsenja
- snimak do trenutka kad smo usli na discord