Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Mass rule break I Nepoznata familija

Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palica
Suspect ID
41759 47852 60808 ..
Date of violation
Aug 23, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/gNEHVGfNh3U

Shile

Player
Player
ajde ti nemoj da se mesas ne moras da ga branis ume on sam da ja nisam pisao pravila a nije ni on tako da nemoj da izmislja ono sto su ljudi vec napisali ja sam isto pitao admine ako ljudi sa autom te zaustavljaju a ti ne stanes to je PG jer ne mozes da ne stanes drugo je kada je on u brzini pa bezi ali ako stojis i oni su tu onda je PG i ne komentarisi drugara vise ..
6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE

Bojketova braca ne prastaju, samo Bog

Alexios Santos

Player
Player
Admine igrac 23807 je uradio PG ovo je 6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE
i jos je skocio na 00:48 PG namerno je skocio sa kamena a to je PG jer vozi sporski auto

lerdyy

Player
Player
Admine igrac 23807 je uradio PG ovo je 6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE
i jos je skocio na 00:48 PG namerno je skocio sa kamena a to je PG jer vozi sporski auto
Lik ima biografiju i nije vozio po planinama nego je gurnut nije cak ni vozio blindiran auto ja nezz sto konstantno kopiras i pasteas to pravilo koje nije ovde

Top Bottom