Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74265,74658
Players nickname
Stojke
Administrators nickname
Aldin verstappen
Date
Aug 1, 2025
Time
00:00
Proofs
www.youtube.com

Stojke.

Player
Player
Pozdrav draga administracijom. Danas sam dobio bl za vređanje projekta koje uopšte nije bilo namerno bio sam iznerviran i stvarno sam imao loš dan i sve i danas kada sam dobio bl prisetio sam se svih lepih i smešnih trenutaka na projektu i pišem ovo nadajući za unban ili da barem saznam da li je vređanje projekta appealable? Hvala na vašem vremenu. nadam se pozitivnim odgovorom. Srdačan pozdrav Stojke.

Stojke.

Player
Player
Pozdrav draga administracijom. Danas sam dobio bl za vređanje projekta koje uopšte nije bilo namerno bio sam iznerviran i stvarno sam imao loš dan i sve i danas kada sam dobio bl prisetio sam se svih lepih i smešnih trenutaka na projektu i pišem ovo nadajući za unban ili da barem saznam da li je vređanje projekta appealable? Hvala na vašem vremenu. nadam se pozitivnim odgovorom. Srdačan pozdrav Stojke.
Stvarno znam da ce mi faliti igranje na projektu I kajem se za ono što sam uradio

Stojke.

Player
Player
Takođe pristajem na moneywipe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom