Ja mislim da si se ti zajebo vidi kako je jovara dobijo banDiscord je ooc, mislim da si se zajebao
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja mislim da si se ti zajebo vidi kako je jovara dobijo banDiscord je ooc, mislim da si se zajebao
i trebas se plasitPostovana administracijo,gospodin Fikus mi je poslao neprijatne poruke dok sam ja maloletnik i preplasio sam se sa njegovom pretnjama kako ce da me olesi od batina ( da mi isece ruke i noge) po meni ovo bi trebalo da se kazni pod pravilom irl threatening.
Pov: Watch bandicam 2025-08-24 17-30-32-232 | Streamable
Svakako je mali degenerik jer doxaKako nema veze kad mu se ovaj poremeceni fikus javio u dm jer ga doxao u server koj je povezan za grand
BAHAHAHAHAAHAH OVO JE SMESNIJE NEGO KAD NEKOG BL BEZ RAZLOGA JOVARA DODJI IM U CRAZY NORTH MAJCI SA BIDZOM IMA DA POVUKU SVE ZALBEApproved - Pedofilija, Irl pretnje | 11954 vidis da je i ova zalba prihvacena iako NEMA VEZE SA GRAND PROJEKTOM NIKAKVE, covek BL sa projekta koristi disc 79k GDE MU SE VIDI IME DA JE BL IGRAC I VI DAJETE BAN LJUDIMA HAHAHAHAHA