Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51136
Players nickname
Alexa Mutavi
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 24, 2025
Time of violation
18:20
Proofs
https://youtu.be/gEC6wo3BVAs

Aleksa Johnson

Player
Player
Postovana administracijo, napisana mi je kazna s.z 3.8 bez mog prisustva pa su mi Ig admini rekli na napravim zalbu za Fail Rp ukoliko mislim da mi je kazna ispisana bez razloga. Pre nego sto je poceo oc event trka (velika rasa) uparkirao sam auto na levom autouput pored autoputa na zemljanom prosirenju tako da nikome ne smetam i ne remetim nicije kretanje. Zaista mislim da je kazna napisana bez pravog razloga i mozda iz neke licne mrznje doticnog pripadnika organizacije SAHP, Ognjena Raznatovica koji mi vec nekoliko puta pise kazne a na koje se nisam zalio preko foruma. Srdacan pozdrav

Last edited:

Vukasin Siciliano

Player
Player
Postovana administracijo, napisana mi je kazna s.z 3.8 bez mog prisustva pa su mi Ig admini rekli na napravim zalbu za Fail Rp ukoliko mislim da mi je kazna ispisana bez razloga. Pre nego sto je poceo oc event trka (velika rasa) uparkirao sam auto na levom autouput pored autoputa na zemljanom prosirenju tako da nikome ne smetam i ne remetim nicije kretanje. Zaista mislim da je kazna napisana bez pravog razloga i mozda iz neke licne mrznje doticnog policajca Ognjena Raznatovica koji mi vec nekoliko puta pise kazne a na koje se nisam zalio preko foruma. Srdacan pozdrav
Ne ide to bas tako, sliku ovako mozes okaciti kada ti napise kaznu i unese neki glup/nepostojeci razlog.

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Molim vas ispravite link preko kojeg ste ostavili dokaz zalbe konkretno (proofs) . Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Slika nije validan dokaz

Imate rok 12 sati

Aleksa Johnson

Player
Player
Ispravio sam link, sada se vidi ceo ekran. Nadam se da je u tome bio problem jer je na proslom linku slika bila kropovana.

Denis Miic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

U saobracajnom zakoni SZ 3.8 glasi Nepravilno parkiranje ili napuštanje vozila na putu samim tim moze se desiti da ste nepravlno parkirali samim tim kazna je opravdana samim tim pravilo nije prekrseno​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom