Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11954
Players nickname
John_Ace
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Aug 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1115493/

jovara

Player
Player
Postovani Mujo i Abrahame, dobio sam ban za IRL - Pretnje, Na Grand - RP serveru.

Ovaj decko sto me je okacio, ne igra, ili mozda cak i igra na Grandovom serveru, to ja ne mogu da znam,ali u mutal serverima (pogledati pov na njegovoj zalbi) NIJE na Grandovom discordu, kao sto se vidi na POV-u.

To sve dovodi do sumnje da je ovde u pitanju nesto drugo posto covek dostavlja snimak gde ne poseduje nijedan grand-ov discord, niti je ta osoba clan GRAND zajednice i samim time moje i njegovo dopisivanje moze biti vezano oko bilo cega drugoga sem GRAND-a, tako da ne vidim zasto bih ja bio kaznjen ovde kada veze nema sa projektom.

Pretnje nemaju nikakve veze sa Grandovim serverom, niti smo pricali bilo sta o serveru, pa tako ni konverzacija nije bila ni u jednom trenutku vezana za grand.

Ja ovaj discord koristim, i za svoje druge poslove, gde se bavim trejdovanjem i slicno. Gde sam na dosta drugih servera member.

Ovaj covek, decko, mladic, je deliomoje slike na drugim discordima koji isto nemaju veze sa ovim projektom, i poslao prijateljima, skupljanje slicica, i ostalo, nisam poznata licnost pa da mu trebaju moje slike, u porukama svakako sam napisao samo, ako zelis jos slika da moze da dobijes uzivo ili ako mi je mozda neki fan da se slikamo zajedno..

Nikakvu pretnju, niti da sam ja mogao njega da uvredim. Ovo nema veze sa Grandom, niti je ovaj korisnik discorda na Grandovom discordu, da bih ja znao da igramo na istom projektu, i da ce za to moci dobiti ban.

Znaci zamolio bih pre nego admin donese bilo kakvu odluku, a pogotovo odluku za ovakav thread, da to detaljno isprati i da pregleda SVE podatke a ne da me banuje u roku od 10h, dok dokazi za ovo NE POSTOJE.

Koliko shvatam ovaj forum, igrica, discord, sve je vezano za igricu GTA 5 i za GRAND:RP Projekat na kome igramo, a kako doticni admin nije policajac niti inspektor, ne vidim zasto bih ja dobio ban za nesto sto nema veze sa zajednicom GRAND:RP, a pogotovo ne od coveka koji ni sam nije na GRANDRP discord serverima.

Sve ovo me dovodi do razmisljanja i sumnjanja da ovaj ban moze biti namesten, jer onda apsolutno SVAKO van GRAND:RP Zajednice moze da stupi u kontakt sa mnom ili bilo kim putem discord-a i postavi zalbu na ovaj forum i postavi neki random 79k ID , a za dokaz dostavi discord snimak i da zbog toga admin meni ili nekome dodeli kaznu u vidu ban-a naloga.Posto je grand-rp projekat igrica i cilj je igra i zabava, mislim da je nepotrebno predstavljati se kao organ reda u pravom zivotu, ukoliko slucaj nema veze sa ovom zajednicom i igricom.

Hvala na citanju, nadam se da cete doneti pravicnu odluku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom