Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
43903
Players nickname
Dukat Velascoo
Administrators nickname
Tajksi Fushiguro
Date
Aug 25, 2025
Time
13:14
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1115516/#post-3895782

Dukat

Player
Player
Draga administracijo, kažnjen sam danas 25.08.2025. u 13:14 sati za FAILRP, pošto lice koje se hapsilo 50147 nije uhapšeno za 3 stvari, a po serverskom pravilu niti jedan igrač ne moze da bude uhapšen za tri stvari, nego samo za dve. Zatim lice nije bilo uhapšeno za 2 stvari zato što je policajac 11307 presao sam u suprotnu traku na autoputu i samim tim je ugrozio život privedenom licu 50147. Pa sam odlučio da se lice uhapsi samo jednom kaznom zbog manjka brige o njemu umesto da ga pustim. Ako bi ste dobro pogledali video pod nazivom ''09 gas'', videlo bi se da je igrač 11307 sam ušao u suprotnu traku na autoputu, kako bi kako kaže izbegao zeleni automobil koji ga je udarao i govorio mu da stane, a nije to morao da uradi. A za pravilo za 2 kazne koje se nalazi u Zakon o krivicnom postupku u članu 7.11 jasno piše citiram ''Policijski službenik dužan je da zabeleži optužbe za krivična dela kao i određene kazne u svom Ličnom Digitalnom Asistentu (PDA). Ukoliko je lice počinilo više krivičnih dela, upisaće se najviša zatvorska kao i dve (2) najviše novčane kazne, u skladu sa zakonom...'' Dakle želim da se ova kazna skine da mi se ne bi skinula biografija.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom