Draga administracijo, kažnjen sam danas 25.08.2025. u 13:14 sati za FAILRP, pošto lice koje se hapsilo 50147 nije uhapšeno za 3 stvari, a po serverskom pravilu niti jedan igrač ne moze da bude uhapšen za tri stvari, nego samo za dve. Zatim lice nije bilo uhapšeno za 2 stvari zato što je policajac 11307 presao sam u suprotnu traku na autoputu i samim tim je ugrozio život privedenom licu 50147. Pa sam odlučio da se lice uhapsi samo jednom kaznom zbog manjka brige o njemu umesto da ga pustim. Ako bi ste dobro pogledali video pod nazivom ''09 gas'', videlo bi se da je igrač 11307 sam ušao u suprotnu traku na autoputu, kako bi kako kaže izbegao zeleni automobil koji ga je udarao i govorio mu da stane, a nije to morao da uradi. A za pravilo za 2 kazne koje se nalazi u Zakon o krivicnom postupku u članu 7.11 jasno piše citiram ''Policijski službenik dužan je da zabeleži optužbe za krivična dela kao i određene kazne u svom Ličnom Digitalnom Asistentu (PDA). Ukoliko je lice počinilo više krivičnih dela, upisaće se najviša zatvorska kao i dve (2) najviše novčane kazne, u skladu sa zakonom...'' Dakle želim da se ova kazna skine da mi se ne bi skinula biografija.