Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

mateo3110

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mateo
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 7-10h
5. Vaš Discord: mataormata
6. Vaše in-game ime: mata presidente
7. Vaš ID: 76064
Dodatne informacije
1. Lider za:
National Guard
2. Zašto želiš biti lider ove organizacije?
Iskreno, nikad prije nisam bio lider ni jedne organizacije na serveru i ne poznajem nikoga iz ekipe. Prijavljujem se jer želim nešto novo, izazov i iskustvo. Smatram da je ovo prilika naučiti raditi sa ljudima, usavršavati se i dati svoj doprinos. Motiviran sam, imam volje puno učit i trudit se oko svakog člana tima. Cilj mi je složiti pozitivnu ekipu, potaknuti radnu atmosferu i dignuti kvalitetu RP-a.
NG mi je zanimljiv jer je jedna od najvažnijih organizacija za server - bez National Guarda nema podrške za ostale frakcije i cijeli RP je slabiji. Želim biti dio toga i stvoriti što bolji RP, da svima bude zabavno i zanimljivo.
3. Tvoj prijedlog za poboljšanje RP-a u NG-u
• Svaki novi član trebao bi imati barem 5 IC godina i najmanje 14 OOC godina, a svi bi prolazili provjeru kod prijema.
• Bitno mi je da ekipa bude poštena, motivirana za suradnju, i da nema nepotizma ni privilegija - svatko ima jednaku šansu.
• Svaki član prolazi obuku, dobi rang “Vojnik na obuci”, a nakon toga ide dalje prema redovnim dužnostima.
• Vojna Policija neka pazi na red i disciplini, svi propusti ili krađe odmah će se sankcionirati.
• Najbolji RP i najteže akcije neka radi Kobra ekipa, a ulazak u njih ovisi o stručnosti i spremnosti.
• Moj cilj je napraviti zdravu ekipu, dovesti roleplay na višu razinu i motivirati članove da pridonose serveru.
Rankovi:
• General
• Zamjenik Generala
• Brigadni General
• General Major
• Pukovnik
• Zapovjednik Kobri
• Zapovjednik Vojne Policije
• Zamjenik Zapovjednika Kobri
• Zamjenik Zapovjednika Vojne Policije
• Kapetan
• Pukovnik
• Kobra SSJ
• Vojna Policija Senior
• Kobra Senior
• Vojna Policija Junior
• Kobra Pilot
• Kobra Junior
• Potpukovnik
• Zastavnik
• Kaplar
• Vojnik I Klase
• Vojnik II Klase
• Vojnik III Klase
• Vojnik Senior
• Vojnik Junior
• Vojnik
• Vojnik na obuci
• Vojni Rok
• Suspend 48h
• Suspend 24h
Sretno ostalim kandidatima i fala što ste pročitali moju aplikaciju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom