Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50532
Players nickname
Ficoni Mijatovic
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/SwvMKLg

ficoo

Player
Player
Pozdrav administracijo Jul 13, 2025 tada sam jednom adminu opsovo sve po spisku bez razloga samo zato sto sam bio frustriran a potom onda i aldinu verstappenu sve na discordu pred svima naravno svhvatam da izvini nista ne znaci jel psovanje mrtvih i takvo ponasanje zaista strasno od strane mene zeleo bih da kazem da to sada ne bih opet uradio niti bi psovo admina vise ikad niti bilo koga drugog iskreno ja sada nemam sta da radim drugari igraju sami bez mene sto me jako pogadja ne zele nista drugo da igraju i ja bih zaista zeleod a igram sa njima smatram da svaki covek zasluzuje drugu sansu znam i kako sam se ponaso i sta sam radio ali od prvog trenuitka kad smo ja i drug dosali na ovaj server prvo sam uso ja i dobio id 50532 a onda zatim on i dobio id 50542 to cak nismo ni hteli ali smo usplei i od tog dana svaki dan smo igrali grand zezali pravili probleme nazalost ali danas je drugacije moje ponasanje i postovanje prema drugima kao i njgovo je u popunosti normalno i jako mi je zao zbog svega sto se desilo ali jednostavno ne zelimd aigram nsita drugo jel zaista ovo je jedan od najboljih servera gde sam igro zabavio se uzivao smejao i kad s eprisetim svih situacija koje sam proziveo na grandu svih eventata trka familija gde sam bio i jos mnogo toga zaista mi je srce puno ali ipak smo svi mi ljudi i gresimo neko vise neko maanje neko premnogo i van svih granica kao ja nazalost ne mogu da se vrataim u proslost da ispravim gresek ali imam budcnosti gde bar mogu poksutai ispocetka takodje izvinite zbog onog sot sam u istom dnau objavio 2 zalbe pa mi je bio banovan forum jer bio mi je banovan sa razlogom zbog toga sto sam prekrsio pravilo
nadam se da ce te naci mesta za oprostaj i dati mi drugu sansu ..... Srdacno Filip i jos jednom zivini ladine i zivni onaj admin sto sam ga zvao da dodje do mene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom