Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ilijaa Zivkovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL Ilija
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosjek online po danu 6+ sata
5. Vaš Discord frenki1231241
6. Vaše ingame ime Ilija Zivkovic
7. Vaš ID 72020

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zelim da postanem lider NG zato sto imam jaku zelju da unapredim ovu organizaciju.Moj cilj je da se clanovi osecaju kao deo ozbiljne vojne strukture gde ce se postovati disciplina pravila i timski rad. Smatram da lider mora biti primer drugima, i upravo kroz svoj rad zelim da pokazem kako se pravilno vodi i organizuje vojska.
1.Prvi razlog je sto zelim da podignem kvalitet unutar organizacije. Moj cilj je da clanovi imaju osecaj kao da su deo ozbiljne vojne strukture gde se postuje disciplina pravila i timski rad. Lider mora biti primer drugima i kroz svoj rad zelim da pokazem kako se pravilno vodi i organizuje vojska.

2.Drugi razlog je moja sposobnost da odrzim red i organizaciju u kriznim situacijama i u svakodnevnom radu. National Guard je stub bezbednosti i mora da reaguje brzo i efikasno. Zelim da obezbedim jasne zadatke za sve clanove da treninzi budu redovni i da se podigne nivo profesionalizma.

3.Treci razlog je sto verujem da mogu da spojim ozbiljnost organizacije sa dobrim RolePlay iskustvom. Bitno mi je da svaki clan uziva u igri ali i da razume svoju ulogu. Kao lider trudio bih se da napravim balans izmedju discipline i zabave gde ce svaki vojnik imati sansu da napreduje i pokaze svoje sposobnosti.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Da bi se poboljsao RolePlay unutar organizacije vazno je uvoditi redovne vojne vezbe i trenige koji ce clanove nauciti disciplini i timskom radu. Potrebno je da svaki clan zna svoju tacnu ulogu u sistemu i da postoji jasna hijerarhija. Takodje korisno je praviti zajednicke akcije sa drugim drzavnim frakcijama kako bi se podigla interakcija i ostvarilo vise zanimljivih scena za sve igrace. Najvaznije je da se clanovi podsticu da razmisljaju i da reaguju realistično u svakoj situaciji jer tako organizacija dobija na ozbiljnosti i svi zajedno uzivaju u kvalitetnijem RolePlay iskustvu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom