Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected RDM, Fail RP, PG, TK | ID: 13789, 11795

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
13789, 11795
Date of violation
May 28, 2022
Time of violation
19:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=i9j-yMZ-ViU

Remo

Player
Player
nepotrebno kurcenje??? nakon par puta ulazenja u dvoriste krađe panela i pucanja??? tebi je to nepotrebno?? pa samljet cu te drugi put kad te vidim nemoj mi se pojavljivati na kapiju

i nemoj da mi pricas o kurcenju kad spomenem regroup i kurcenje na 1 ste mjestu.. toliko o tome i kurcenju.. i to totalno bespotrebno tako da sutis
Da to sto sam ja uradio je samo zbog tog vaseg pokusaja da odglumite nesto zato sto ste me ubili dok nisam ni imao namjeru da se pucam sa vama niti sam izasao da se pucam i sto me nisi samljeo zadnji put kad je vas 10 i vise od 10 popadalo ko kruske i ostali bez panela? I porodicu nema potrebe da mjesas u ovo a niti ne mogu da nadjem gdje sam je ja ovdje spomenuo porodicu??

Remo

Player
Player
nepotrebno kurcenje??? nakon par puta ulazenja u dvoriste krađe panela i pucanja??? tebi je to nepotrebno?? pa samljet cu te drugi put kad te vidim nemoj mi se pojavljivati na kapiju

i nemoj da mi pricas o kurcenju kad spomenem regroup i kurcenje na 1 ste mjestu.. toliko o tome i kurcenju.. i to totalno bespotrebno tako da sutis
Niti pokusavam da glumim nekog mangupa ovdje govorim samo kako je

Remo

Player
Player

I eto samo zbog ovoga sto si napisao ocekuj me od sada u svako doba kod tvog dvorista i kod tvojih panela sa zadovoljstvom cu cekat da me samljies😘

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
- Danas po drugi put dolazi u dvorište da krade panele i puca po mojim ljudima.
Uhvatim ga i odlučim sa ekipom da ga preispitam zbog cega i zasto dolazi i nakon upozorenja da mi se ne mota po dvoristu ali majstor glumi gluhonjemu osobu i odbija roleplay.
- Konstantno kroz video igrač 13789 radi Fail RP i ne želi surađivati pritom radi PG vađenjem mobitela iako mu je oduzeta komunikacija i uništena.

Video time:
0:15 - Moj član mu oduzima komunikaciju i uništava ju
1:05 - [13789] Napokon je uspio da digne ruke ali nakon toga opet šuti i ništa ne odgovara.
1:25 - [13789] Spušta ruke
1:27 - [13789] Vadi mobitel iako mu je komunikacija uništena i oduzeta (PG)
1:30 - Dolazi stranac [11795] za kojeg se ispostavilo da je na kraju njegov član iz familije kojeg je također pozvao preko oduzete komunikacije.
2:35 - [11795] radi (RDM) i pokušava završiti svog prijatelja koji je mrtav na podu ali ne uspjeva.
3:53 - [11795] ponovo puca po nama
4:25 - [11795] dovozi se do nas izlazi iz auta ubija mene i zavrsava svog prijatelja (TK) dok ga moj covjek ljeci sa med kitom.
TK= Team Kill= Ubijanje igraca iz svoje org

Ray Gold

Player
Player
TK= Team Kill= Ubijanje igraca iz svoje org
a sta je familija nego nef. organizacija??
TK= ubijanje igraca iz svoje organizacije bez dovoljno valjanog RP razloga.
on nije imao nikakav razlog za ubijanje svog clana organizacije jer nije ni bio tamo doso je po njegovom pozivu da ga ubije i da ga mi vise ne mozemo nista ispitati... a poziv je dobio preko komunikacije koja je oduzeta

Remo

Player
Player
on nije imao nikakav razlog za ubijanje svog clana organizacije jer nije ni bio tamo doso je po njegovom pozivu da ga ubije i da ga mi vise ne mozemo nista ispitati... a poziv je dobio preko komunikacije koja je oduzeta
Da da tako je sigurno doso nije koda nam je kuca blizu vase i da je bilo ko od mojih clanova porodice mogao da prodje tu i vidi mene

Ray Gold

Player
Player
po kojem kriteriju i zasto ova zalba stoji vec drugi dan na forumu a sve ostale su rjesene???
moze li admin da to objasni jer ja ne razumijem. Hvala

Mikri Polo

Player
Player
priznajem krivicu ali stvarno sam ga slucajno dovrsio sotka ne bira...

Mikri Polo

Player
Player
Da digne ruke da ga vi ispitate xd

Remo

Player
Player
Da digne ruke da ga vi ispitate xd
Pusti to mikri ja sam zajebo stvar tako sto sam se glupiro na malo glup nacin odnosno krsenjem pravila i tako sjebo rp sitaciju mislio sam malo da ih nerviram zbog onog predhodnog toksika ali nisam trebo bas na taj nacin odnosno krsenjem pravila i to je moja krivica a za ostalo u vezi panela sam imo pravo

Ray Gold

Player
Player
Pusti to mikri ja sam zajebo stvar tako sto sam se glupiro na malo glup nacin odnosno krsenjem pravila i tako sjebo rp sitaciju mislio sam malo da ih nerviram zbog onog predhodnog toksika ali nisam trebo bas na taj nacin odnosno krsenjem pravila i to je moja krivica a za ostalo u vezi panela sam imo pravo
nisi ti za nista imao pravo..
također i današnja situacija koju je također nadgledao Admin.. nakon svega sto ste napravili je rekao da niste normalni kakvo ponasanje imate.
+ imam pov gdje radite Warn za vasu familiju tako sto ste uletili u dvoriste vas trojica i pobili sve koji su se nasli od mojih tamo samo necu biti toliki šupak niti to jesam ali sam rekao ponovi li se letite momentalno na forum necu razmisljati ni sekunde.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom