Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Suspect ID
19930,75239,70771
Date of violation
Sep 7, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://streamable.com/s2m8gt

Alexios Santos

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Dostavite duzi POV od pocetka situacije

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati
Na povu se vidi pocetak situacije sta admine hoces POV od kako sam ukljucio PC... Ako ovako radite da branite drugare i zbog ovoga ljudi odlaze jer pokusavate da branite drugare koji nisu sposobni da budu policija ovo je sramota
vidi se da nikoga nisam dirao da me zaustavio i posle se vidi sta se izdesavalo sta plasis se da im das warn pa jbg nisam ja kriv sto nas 5 celu org njihovu cepamo

Alexios Santos

Player
Player
Ne razumem sta ti nije jasno vidi se da me covek zaustavlja i sta ti hoces neki duzi pov ja znam da vi branite drugare zato ljudi i odlaze odavde jer kad treba neko dobiti warn odmah se trazi pov od kad sam ukljucio PC .. uzas zalicu se na tebe necu da saljem duzi na snimku se vidi pocetak ti kao admin trebas da vidis greske njihove

Bogdane

Player
Player
Ne razumem sta ti nije jasno vidi se da me covek zaustavlja i sta ti hoces neki duzi pov ja znam da vi branite drugare zato ljudi i odlaze odavde jer kad treba neko dobiti warn odmah se trazi pov od kad sam ukljucio PC .. uzas zalicu se na tebe necu da saljem duzi na snimku se vidi pocetak ti kao admin trebas da vidis greske njihove
eto ti ne mozes mrtvi nabijacu warnova

Top Bottom