Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review CR i FailRP l 41759,47852,47752

Your ID
62696
Players nickname
Mateja Legija
Suspect ID
41759 , 47752, 47852
Date of violation
Sep 9, 2025
Time of violation
00:54
Proofs
https://youtu.be/44ZNT0R79Bk

Alexios Santos

Player
Player
Zasto stojih na autoputu ljudi voze brzo a ti si mene prepoznao i gumu sam ti lepo probusio a ne kao oni nesposobi iz sahpa sto iskacu iz auta i buse gume cek sad cu ja tebe da okacim za FearRP jer nisi hteo ruke da dizgnes
Admini ajde sad trazite POCetak situacije za ovo se moze traziti jer je snimao od sredine xaaxax
al nije problem dobices FearRP ako te okacim da nisi ruke hteo dici

Mateja Legija

Player
Player
Decko ti si unistio rp situaciju time sto si vozio u kontra smer (fearrp), udarao u gurao autom(cr) i busio gume, a navodno popravljas auto(failrp)... to nije bio roleplay, zasto bih dizao ruke onda?

Mateja Legija

Player
Player
Jos jedna stvar, da sam te prepoznao ne bih te pitao kako se zoves... to sto ti ne znas za foliranje to je vec tvoj problem

Alexios Santos

Player
Player
Decko ti si unistio rp situaciju time sto si vozio u kontra smer (fearrp), udarao u gurao autom(cr) i busio gume, a navodno popravljas auto(failrp)... to nije bio roleplay, zasto bih dizao ruke onda?
Ma mogu da vozim gde hocu i kako hocu nemoj da se palis kao ovi klinci nemas pocetak situacije a drugo ubili smo te nismo te robali tako da budi srecan .a drugar ti uradio f1 ako to okacim on ode za CLA dobija warn i nece biti u org ?

Top Bottom