Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15047
Players nickname
Teo Armone
Administrators nickname
Nemanja Obama
Date
May 30, 2022
Time
20:50
Proofs
0

Teo Armone

Player
Player
Pozdrav juce sam dobio warn/jail za combat log bio sam na talackoj gde smo se pucali sa fibom/lspdijem... I kad su me Digli Pustili su lisice i rekli da bacim heavy shotgun u tom trenutku kad sam otvorio inventory nestalo mi interneta i uopste nije pisalo kao da mi je nestalo interneta samo black screen i do danas nisam mogo uc u igricu a ja neznam stvarno kako da dokazem da nije namerno nikad nisam bio jailan/ warnan za LTA ili FearRp pa da bi neko reko da sam namerno napustio igru. Posle tog hteo sam opet da udem u igricu i da me hapse ili sta god samo da ne dobijem warn za nesto sto nisam namerno napravio al nisam mogo vise uc u igricu. Vec me par dana zajebava konekcija po 5x na dan mi nestane dok igram. Stvarno nije namerno i nikad nisam bio jailan za nekvu takvu stvar. Zamolio bi stvarno da ovaj put dobijem unwarn zato sto stvarno nije do mene a i u organizaciji sam puno aktivan i stvarno bi mi bilo zao da sad 7 dana nemogu nista zbog gluposti.

Teo Armone

Player
Player
Poštovanje, Dostavite mi dokaz crashloga ili bilo kakav sličan validan dokaz da je vama pukao net, Imate 6h
Pozdrav nisam kuci i nikako nemogu stic to da postavim a vec je proslo 6sati... mogu vam u dm poslat sliku sta se od prilike desilo posto ovde nemogu oploudat pise da neide.

Ivkezz

Player
Player
Validni dokazi nisu pruženi ni u žalbi ni na discordu. Odbijen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom