Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na organizaciju "FIB" I ID 0000

Rejected
Your ID
21101
Players nickname
Bojan Nostra
Suspect ID
0000
Date of violation
May 29, 2022
Time of violation
21:37
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=s2BJn6xEfCs

Rich Viktor

Player
Player
Kralju ti si self report uradio za PG - pises dok si onesvescen i RPS - lik te rafalao a ti sve normalno trcis i skaces

BojanZmn

Player
Player
RPS verujem da ni ne znas sta je
Druskane sta se ti hvatas za mene. Oni su napravili deset gresaka i tu se uhvatio za moju jednu, kako ID koji me pucao(ubio opet coveka i dovrsio koji je bio podignut) tako i organizacija brda gresaka je ovde napravila tako da druze mani se ti mene i pusti admine da prihvate ili odbiju

Drac0n

Player
Player
Kralju ti si self report uradio za PG - pises dok si onesvescen i RPS - lik te rafalao a ti sve normalno trcis i skaces
Joj cuj ovog..A vi em sto trcite dok vas pucamo, jos se i hilate. 'Ajd' cuti života ti🤣

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
Prvo mozda da izvadis pusku i ubijes ga? Drugo radis CR. Trece kako znas koji je razlog da se deru ne pucaj i koliko se vidi na kraju POV-a ubiju tog lika.

BojanZmn

Player
Player
Prvo mozda da izvadis pusku i ubijes ga? Drugo radis CR. Trece kako znas koji je razlog da se deru ne pucaj i koliko se vidi na kraju POV-a ubiju tog lika.
Da si bolje slusao cuo bi da su fibovci rekli ne ne ne smemo "friendly fire". Ne znam sto se svi ubacujete u ovu spiku ako niste ukljiceni u istu. JEDNOSTAVNO JE. stranac na nosacu BEZ UNIFORME puca samo na PD ljude mene i kolegu a pet clanova FIB organizacije stoje i gledaju i ne rade nista kraj prica druze nista vise nije bitno. Cemu pametovanje sada ovde

Top Bottom