By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Receno da napisem pravilno samo i opet postavim.mislim da ti je na ovo vec odgovoreno
Lagano brate uzivajaha ok ok sry onda sto se pravim pametan a ispade glup xd
Non rp decko ajmo malo vise gledanja manje priceKralju ti si self report uradio za PG - pises dok si onesvescen i RPS - lik te rafalao a ti sve normalno trcis i skaces
Pričaš o PG, a ne pričaš o 10x goroj stvari . AplauzKralju ti si self report uradio za PG - pises dok si onesvescen i RPS - lik te rafalao a ti sve normalno trcis i skaces
RPS verujem da ni ne znas sta jePričaš o PG, a ne pričaš o 10x goroj stvari . Aplauz
Eto ti me nauči. Samo ti znaš čitati pa ti me nauči molim te.RPS verujem da ni ne znas sta je
Druskane sta se ti hvatas za mene. Oni su napravili deset gresaka i tu se uhvatio za moju jednu, kako ID koji me pucao(ubio opet coveka i dovrsio koji je bio podignut) tako i organizacija brda gresaka je ovde napravila tako da druze mani se ti mene i pusti admine da prihvate ili odbijuRPS verujem da ni ne znas sta je
Ne znam bato ko je uopste ali verujem da je nebitan lik u potpunosti.kad ti rich viktor nesto kaze to samo treba da ignorises druze
Ne znam sta bih ti bato. Zaustavi snimak pa vidi pancire. Svi su gledali snimak i svi su videli da je FIB samo ti ne vidisbaki gde ti ovde vidis FIB
mislim mozda sam i ja slep ali stvarno ne vidi FIB ovde
Joj cuj ovog..A vi em sto trcite dok vas pucamo, jos se i hilate. 'Ajd' cuti života tiKralju ti si self report uradio za PG - pises dok si onesvescen i RPS - lik te rafalao a ti sve normalno trcis i skaces
Da si bolje slusao cuo bi da su fibovci rekli ne ne ne smemo "friendly fire". Ne znam sto se svi ubacujete u ovu spiku ako niste ukljiceni u istu. JEDNOSTAVNO JE. stranac na nosacu BEZ UNIFORME puca samo na PD ljude mene i kolegu a pet clanova FIB organizacije stoje i gledaju i ne rade nista kraj prica druze nista vise nije bitno. Cemu pametovanje sada ovdePrvo mozda da izvadis pusku i ubijes ga? Drugo radis CR. Trece kako znas koji je razlog da se deru ne pucaj i koliko se vidi na kraju POV-a ubiju tog lika.