Vec 2 dana od zadnjeg igranja grand rp imao sam glitch gdje su mi se stvari koje sam izgubio ili negdje ostavio znale vratiti u invetar. Kada sam krenuo jednog dana dati otkaz u SAHP Antonio Lučić me pretražio i vidio da imam tejzer kod sebe od SAHP koji sam bio prosli dan ostavio u SAHP. On je mislio da sam ja ukrao taj tejzer jer sam ga imao kod sebe i moja izlika pod navodnicima nije imala smisla. Vodio me na ispitivanje i trazio od mene da pokazem sve sto moja porodica ima u sladistu nakon sto sam ga posluso krenuli smo u FIB i meni u tom trenutku u mom naselju je nestala struja i mislili su da sam napravio lta namjerno ali tako nije bilo. I dalje ja se duboko ispricavam svima adminima, Antoniu, Filipu i svim clanovima moje porodice. Ali nadam se da cete primiti ovu moju ispriku jer sam na ovom serveru upoznao neke ljude koji su jako dragi svi smo jedna zajednica i zao mi je biti izvan nje zbog ovakvog razloga. Dosao sam na server prije tocno 4 tjedana i vec sam se toliko odusevio ovim serverom da ponekad zaboravim na rl. Ja se nadam da prihvacate ovo sto sam napisao i stvarno mi je zao, htio bi se sto prije vratiti u grad. I jos jednom Hvala puno na ovakvom expiriencu NAJACI server (grad).
Srdacan pozdrav!
Srdacan pozdrav!