Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3740
Players nickname
Jamy Diesel
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 5, 2022
Time of violation
19:45
Proofs
https://imgur.com/a/TXhVCjg

Jamy Diesel

Player
Player
Otisli smo na informal u 19:40 na mapi video studijo i usli smo u krug u 19:44 na auto put i auto sa svim oruzijem ( 20k metkova za kalas, 4k za rev, 100+ kalasa, 15k metkova za SMG 1k+ za shotgun metaka i 120+ revolvera. Crkli smo posle 1min i kada smo se vratili kuci oko 19:50 pozvali smo auto sa oruzijem i bio je potpuno prazan.
Molio bih da pogledate u logovima ko je to uradio i ako ste u mogucnosti da nam to vratite posto smo izgubili svo naoruzanje.

Slika pre zaplenjivanja (slika je malo starija nismo imali sliku gde su stvari gore navedene):

Slika posle zaplenjivanja:

Dzoni.Gold

Player
Player
Otisli smo na informal u 19:40 na mapi video studijo i usli smo u krug u 19:44 na auto put i auto sa svim oruzijem ( 20k metkova za kalas, 4k za rev, 100+ kalasa, 15k metkova za SMG 1k+ za shotgun metaka i 120+ revolvera. Crkli smo posle 1min i kada smo se vratili kuci oko 19:50 pozvali smo auto sa oruzijem i bio je potpuno prazan.
Molio bih da pogledate u logovima ko je to uradio i ako ste u mogucnosti da nam to vratite posto smo izgubili svo naoruzanje.

Slika pre zaplenjivanja (slika je malo starija nismo imali sliku gde su stvari gore navedene):

pa to nije problem creed ima najvise para

Ognjen Molucho

Player
Player

Ahhahahahahaha

Jamy Diesel

Player
Player
Pa kada imate toliko para što vam smeta? A i to je FIB zaplenio i imaju pravo to da rade.

Pa kada imate toliko para što vam smeta? A i to je FIB zaplenio i imaju pravo to da rade.
10min pre event, tokom eventa i 5min nakon eventa svi ucesnici se smatraju ooc igracima, takodje oni nemaju pravo da pretrazuju gepek bez da su pre toga nasli oruzije kod coveka kojeg su zaustavili ili slicno
Takodje off topic

Ray Gold

Player
Player
također već dva puta i nama tako sve nestalo iz vozila koje koristimo za evente.. isto negdje oko 10k metaka za AR 200+ AR puski i jos je bilo toga... ja sam posumnjao na to da neko iz FIB-a namjero to radi i molim admina da uzme ovu žalbu u obzir da pogleda logove tko to radi i da ta osoba snosi SANKCIJE koje treba. Hvala!

1N.OnlyPikeks

Player
Player
također već dva puta i nama tako sve nestalo iz vozila koje koristimo za evente.. isto negdje oko 10k metaka za AR 200+ AR puski i jos je bilo toga... ja sam posumnjao na to da neko iz FIB-a namjero to radi i molim admina da uzme ovu žalbu u obzir da pogleda logove tko to radi i da ta osoba snosi SANKCIJE koje treba. Hvala!
to se desavalo i u regroupu odjednom 10k ar metaka i 2k rev metaka nestalo

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza
  • Dokazi ne smiju biti stariju od 48 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom