Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16688
Players nickname
Filip Montee
Suspect ID
7535
Date of violation
Jun 1, 2022
Time of violation
4:09PM
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kycCBk2Qzj8

Michael Desanta

Player
Player
bili ste ispred kuce i udarali autom ja sam izaso i reko sto udarate i onda su me kill ok ocu civilizirano resit sutiaciju nejde onda dode admin i meni je crashalo vratio sam se da dovrsimo stvari na kraju vidim Sheriff-e i licno gospodin sa zalbe je bio boxan da ne moze pobjeci policiji oni ga ubiju jer nije htio izaci iz auta i uradi LTA cudo za sve isto on mene prijavljuje a uradi istu stvar ni 5 minuta kasnije

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
bili ste ispred kuce i udarali autom ja sam izaso i reko sto udarate i onda su me kill ok ocu civilizirano resit sutiaciju nejde onda dode admin i meni je crashalo vratio sam se da dovrsimo stvari na kraju vidim Sheriff-e i licno gospodin sa zalbe je bio boxan da ne moze pobjeci policiji oni ga ubiju jer nije htio izaci iz auta i uradi LTA cudo za sve isto on mene prijavljuje a uradi istu stvar ni 5 minuta kasnije
pa i meni je kresalo ako cemo tako

Michael Desanta

Player
Player
za razliku od tebe ja sam se odma javio adminu da mi je crashalo moze on da potvrdi, cudo kako to kad ides nekog prijavit onda ni 2 minute posle sve isto uradis

Status
Not open for further replies.
Top Bottom