IC INFORMACIJE
O meni IC:
Dolazim iz siromašnog kraja Los Santosa i cijeli život sam bio okružen bandama, kriminalom i borbom za preživljavanje. Naučio sam kako voditi ljude, organizovati posao i držati red unutar ulice. Moja vizija je ojačati Bloods Street Gang, da postanemo najorganizovanija i najuticajnija banda u gradu.
OOC INFORMACIJE
Zašto baš ja?
Smisao za organizaciju i disciplinu mi je najjača strana. Znam voditi tim i držati balans između RP-a i zabave. Mogu motivisati članove, organizovati akcije, graffite, obračune i događaje koji će dići RP na viši nivo. Imam iskustva u vođenju i želim Bloodsima donijeti prepoznatljiv stil i respekt na ulicama Los Santosa.
Planovi za bandu:
Rankovi u Bloods Street Gang (1–13):
Zaključak:
Kao lider Bloods Street Ganga želim stvoriti aktivnu, ozbiljnu i respektabilnu organizaciju na serveru. Moj cilj je da svaki član uživa u RP-u i da Bloodsi postanu ime koje se spominje sa poštovanjem i strahom u Los Santosu.
- Ime i prezime lika: Ajnur Bulgari
- Godine: 27
- Prebivalište: Los Santos, Ganton
- Organizacija: Bloods Street Gang
O meni IC:
Dolazim iz siromašnog kraja Los Santosa i cijeli život sam bio okružen bandama, kriminalom i borbom za preživljavanje. Naučio sam kako voditi ljude, organizovati posao i držati red unutar ulice. Moja vizija je ojačati Bloods Street Gang, da postanemo najorganizovanija i najuticajnija banda u gradu.
OOC INFORMACIJE
- Ime i prezime: Ajnur
- Godine: 18
- Vrijeme igranja: 6+h(radi nekih obaveza oko treninga malo manje ali sam tu)
Zašto baš ja?
Smisao za organizaciju i disciplinu mi je najjača strana. Znam voditi tim i držati balans između RP-a i zabave. Mogu motivisati članove, organizovati akcije, graffite, obračune i događaje koji će dići RP na viši nivo. Imam iskustva u vođenju i želim Bloodsima donijeti prepoznatljiv stil i respekt na ulicama Los Santosa.
Planovi za bandu:
- Organizovane regrutacije novih članova.
- RP događaji: napadi, graffit ratovi, drive-by, pregovori i skriveni poslovi.
- Uređivanje hooda i pravljenje jakog identiteta Bloodsa.
- Saradnja i rivalitet sa ostalim bandama radi kvalitetnog RP-a.
- Pravila discipline – lojalnost, aktivnost i ulični kodeks.
Rankovi u Bloods Street Gang (1–13):
- Young Blood – novi član, tek primljen u bandu
- Baby Gangsta – početnik koji se dokazuje na ulici
- Street Thug – sitni kriminalac, uči pravila bande
- Street Soldier – aktivan borac bande
- Hustler – član koji zarađuje novac kroz dilanje i poslove
- Gang Banger – iskusan član, uvijek spreman za akciju
- Original Blood (O.B.) – stariji, poštovan član bande
- Original Gangsta (O.G.) – veteran bande sa reputacijom
- Shot Caller – vodi manje grupe i organizuje akcije
- Big Homie – uticajan član, mentor mlađima
- Underboss / Right Hand – desna ruka lidera, vodi bandu kad treba
- Street General – vođa svih nižih rankova i ključnih poslova
- Blood King (Leader) – glavni vođa bande
Zaključak:
Kao lider Bloods Street Ganga želim stvoriti aktivnu, ozbiljnu i respektabilnu organizaciju na serveru. Moj cilj je da svaki član uživa u RP-u i da Bloodsi postanu ime koje se spominje sa poštovanjem i strahom u Los Santosu.