By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Al bukvalno,decko je iskompleksiran.....Zasto si se ti pronasao? Ne postoji jedan jedini Lukas na serveru..
Evo i mi se pitamo sto place mr kompleksCemu plakanje momci
Jest, evo zbog eventa i prepirke ce ti neko spominjat decu, pogresno si protumisao ingrand koji sto je najgore nije ni tebi upucenBez glupih komentara i off-topica, niko vas nije pitao za misljenje, zadrzite ga za sebe.
To da li je upuceno meni ili nije okacite macku o rep, sa nama ste imali raspravu pred event i naravno da se odnosi na mene.
Decu ne smes da spominjes bilo ciju i nadam se da ces za to biti kaznjen kako dolikuje.
Pozdrav
Prijatelju, ne razumem zasto si se pronasao u ingrand postuBez glupih komentara i off-topica, niko vas nije pitao za misljenje, zadrzite ga za sebe.
To da li je upuceno meni ili nije okacite macku o rep, sa nama ste imali raspravu pred event i naravno da se odnosi na mene.
Decu ne smes da spominjes bilo ciju i nadam se da ces za to biti kaznjen kako dolikuje.
Pozdrav
sad kao znas nisu htijeli njemu jooooooojPrijatelju, ne razumem zasto si se pronasao u ingrand postu